La plantilla d’origen podrà tornar a BS, en el cas que BS3 es vengui a una empresa que NO sigui un banc o una caixa.

Acord a Banc Sabadell: valors podem ser tots


06-07-2009 La combinació de negociació i pressió (que va tenir el seu punt més alt a la concentració de treballadors de la 901 a les portes de l’edifici de Plaça Catalunya) ha donat com a resultat un acord que hem signat el 88,68% de la representació sindical de Banc Sabadell.

 

 

Valors podem ser tots

El mes de març, BS ens va comunicar la seva decisió de constituir una empresa, Bansabadell Securities Services SL (BS3), i traspassar la feina i els 56 treballadors de Valors a l'esmentada empresa.

Després de més de tres mesos de negociacions, el divendres, dia 3 de juliol, CCOO, UGT, CSC i CC vam signar amb BS i BS3 l'acord de manteniment de les condicions laborals de la plantilla de BS3.

La combinació de negociació i pressió (que va tenir el seu punt més alt a la concentració de treballadors de la 901 a les portes de l'edifici de Plaça Catalunya) ha donat com a resultat un acord que hem signat el 88,68% de la representació sindical de Banc Sabadell.

No podíem evitar la segregació de la plantilla però hem assegurat les seves condicions laborals, els punts més destacables del pacte són:

· Es garanteix l'aplicació del Conveni Col·lectiu de Banca (CCB) i de les millores laborals i socials de Banc Sabadell, més enllà d'una hipotètica venda de BS3.

· La plantilla d'origen podrà tornar a BS, en el cas que BS3 es vengui a una empresa que NO sigui un banc o una caixa.

· Es compromet l'aplicació del CCB i millores de BS, també, a la plantilla de nova incorporació a BS3.

Des de CCOO valorem positivament aquest acord que pots consultar integrament a:

Intranet > People > Seccions Sindicals > COMFIA-CCOO > Acords.

Posat en contacte amb nosaltres per aclarir qualsevol dubte que puguis tenir.

6 de juliol de 2009