Archivado en Noticias, Formacion

FORMATIU

Pla Formatiu Sectorial 2012 - COMFIA-CCOO Barcelona


Un any més, des de COMFIA-CCOO ens envien el nou Pla Formatiu Sectorial/Intersectorial 2012, que s'impartirà aquest any i que finalitzarà el 30 de setembre.

Des de COMFIA-CCOO, s’aposta decididament per la formació com a eina clau en la millora de la empleabilitat en els nostres sectors i per tant l'oferta formativa que posem al teu abast va orientada cap aquest objectiu.

Aquest any la formació està dividida en dos modalitats: presencial impartida a través de la Fundació Paco Puerto i teleformació impartida a través de Elogos.

Com pots veure l'oferta formativa, així com les places que s'ofereixen, s'han vist reduïdes notablement a causa de les retallades pressupostàries.

És per aquesta raó que t'aconsellem que si estàs interessat/da a realitzar alguna de les accions del pla, formalitzis la inscripció el més aviat possible entrant al portal de formació a través del teu lloc web www.comfia.cat.

Finalment indicar-te que amb la finalitat d'arribar al màxim de persones possibles amb aquesta oferta; limitarem el nombre de cursos a realitzar a un, per persona.

Des de COMFIA-CCOO t'animem a participar en el pla i agraïm la teva confiança en nosaltres.