I ara les assegurances

Banc Sabadell discrimina novament la territorial SabadellCAM


22-11-2013 A la territorial SabadellCAM no s'está aplicant les condicions pactades per a l'assgurança obligatòria, segons l'Acord de “Tipus d'interès mínim dels préstecs immobiliaris de la residència habitual i descompte en l'Assegurança de Vida vinculat” de 18/02/2013.


L’acord estableix que “per als préstecs dels empleats i empleades de Banc Sabadell que hagin estat formalitzats a partir de l’1 d’abril de 2013, es formalitzarà una Assegurança BS protecció vida empleats i empleades amb Bansabadell Vida Corrdoria d’Assegurances, amb un 55% de descompte sobre el preu estàndard...” A la territorial SabadellCAM el pacte no es compleix, ja que no és possible contractar aquesta assegurança.

L’assegurança alternativa que s’ofereix és el “Seguro de Amortización de Préstamos Mediterráneo VIII” i hem comprovat que de vegades la seva prima anual és un 38% més cara que la que paguen els companys i companyes de la resta de territorials.

Des de CCOO ens hem dirigit a la Direcció de Relacions Laborals per instar-los a complir tots els punts de l’acord i a regularitzar totes les assgurances que es trobin afectades.

Esperem que la Direcció resolgui aquesta discriminació tan greu vers els companys i companyes de la territorial SabadellCAM, en cas contrari, CCOO estudiarà les mesures oportunes per tal de corregir aquest incompliment.