RR.HH. ens ha convocat el dijous 3 de novembre

Reducció de plantilla en els centres corporatius a Banc Sabadell(2)


26-10-11 Esperem que ens informin acuradament dels criteris que s’han fet servir i comprovar que les persones triades ho són per la seva capacitat i voluntat, i no s’ha fet una caça de bruixes o de persones “incòmodes”, el que contradiria les directrius que des de recursos humans ens van explicar.

(PDF:Cat)

Reducció de plantilla en els centres corporatius  (2)

Com a continuació del nostre escrit sobre la reducció de plantilla en els centres corporatius i en resposta a les diverses comunicacions que hem rebut respecte a com s’està comunicant a la plantilla i com s’estan seleccionant els treballadors i treballadores afectats, fa una setmana varem demanar a l’empresa una reunió per contrastar les seves directrius amb el que ara coneixem.

L’empresa ens va contestar que esperava a finals de la setmana passada tenir les dades necessàries i ens ha convocat el dijous 3 de novembre.

Esperem que ens informin acuradament dels criteris que s’han fet servir i comprovar que les persones triades ho són per la seva capacitat i voluntat, i no s’ha fet una caça de bruixes o de persones “incòmodes”, el que contradiria les directrius que des de recursos humans ens van explicar. Tanmateix, com ja avançàvem en el nostre anterior comunicat, voldrem conèixer les necessitats que han detectat i volen cobrir, així com els plans de formació que hauran d’implementar per a les persones que hagin d’anar.

Finalment, per la nostra part demanarem explicacions sobre els mètodes que en determinades àrees i per determinades persones s’han fet servir. De les llistes de bons o dolents en funció de voler estendre la jornada o no. De convertir per alguns el treball en oficines en una amenaça, amb el menyspreu que això significa respecte els nostres companys i companyes que hi treballen. O del trasllat d’equips ofimàtics per personal no autoritzat i el risc que ha comportat per a les persones i els equips, entre altres incompliments de la normativa que tots estem obligats a observar.

Novament, si teniu alguna consulta o informació, podeu dirigir-vos a la nostra secció sindical o a qualsevol dels nostres delegats.

Us continuarem informant.
Octubre 2011