Nous serveis d'ATLANTIS seguros

Tens una assegurança a Atlantis i et trobes a l'atur?


13-05-10 Atlantis inclou la cobertura de protecció d'assegurances per desocupació de forma gratuïta en les seves pòlisses

Atlantis, l'asseguradora de referència sindical i de l'economia social, amb la participació i la col•laboració de la Confederació Sindical de CCOO, inclou a partir de l'1 de maig de 2010 la protecció d'assegurances per desocupació, de forma gratuïta, amb les pòlisses de llar, cotxe, accidents, vida o de caravanes.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar cobertura i evitar la renúncia a l'assegurança de llar, automòbil, accidents, vida o de caravanes per a aquells afiliats i afiliades que es quedin sense feina per la situació de crisi econòmica i la pèrdua d'ocupació.

Aquesta iniciativa està en la línia dels acords del Consell Confederal de protegir les persones que més estan patint la crisi.

El desenvolupament d'aquesta nova protecció de l'assegurança per desocupació s'ha iniciat aquest passat 1 de maig, i consisteix bàsicament en el reembossament de la prima anual de l'assegurança -amb algunes limitacions- a les persones assegurades a Atlantis que compleixin les condicions establertes en aquest producte.

Més informació a la web d'Atlantis o 902 78 98 09