Archivado en Negociacion Colectiva, Condiciones de trabajo, Comunicados convenio

Adaptació Conveni sectorial estatal de marques de restauració moderna


Després de dur a terme la constitució de la Mesa Negociadora per a realitzar l'adequació salarial i funcions de les persones treballadores pertanyents a l'empresa Mcdonald’s, SAU, derivada de l'aplicació del Conveni col·lectiu sectorial estatal de marques de restauració moderna a Mcdonald’s, SAU. queda la Mesa constituïda de la manera següent:

  • CCOO tindrà tres membres, dos de Madrid i un per Barcelona, amb una representació del 56 %.
  • UGT tindrà dos membres, amb una representació del 31 %.
  • SB tindrà un membre amb una representació del 13 %.

Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,

En el dia de hui, hem mantingut una primera reunió on hem manifestat a l'empresa els nostres dubtes i desacord en el posicionament de diferents llocs que a la nostra opinió haurien d'estar en grups diferents als plantejats per part seua. Sol·licitem informació sobre els llocs de treball i la seua descripció per valorar i donar contestació a la seua proposta.

Atesa l'àmplia estructura interna en llocs de treball, per part de CCOO proposem desenvolupar i recollir en aquest possible acord una carrera professional dins de l'empresa.

Quedem convocats per a pròxima reunió per al dia 23/06/2023.

Per a més informació pots contactar en els correus següents: restauracion.moderna@servicios.ccoo.es o mcdonalds@servicios.ccoo.es

 


COMUNICADO (pdf)