Archivado en Empleo, Sector Financiero, Condiciones de trabajo, Convocatorias

Els sindicats majoritaris a CaixaBank -CCOO, SECB i UGT- mobilitzen la plantilla per reclamar millores en la situació actual


Los sindicatos mayoritarios en CaixaBank CCOO, SECB y UGT movilizan a la plantilla para reclamar mejoras en su situación actual


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,

El proper dimarts dia 22 de febrer els sindicats CCOO, SECB i UGT, que representem més del 90% de la plantilla de CaixaBank, hem convocat concentracions a les principals capitals de província.

La situació actual de la plantilla de CaixaBank és insostenible. Som novament al punt de mira de l'opinió pública i donant la cara davant dels clients per decisions que pren la direcció del banc, que no entenem ni compartim.

Després de la fusió amb Bankia, la situació que vivim a la xarxa d'oficines és insuportable pel volum de clients que atenem i amb una minva minva de personal després de les sortides de l'ERO. A això cal sumar-hi la pressió desmesurada per a la consecució de reptes comercials inassolibles, que fa que es multipliquin les baixes per processos d'ansietat i depressius. 

La plantilla diem prou, i per aquests motius durem a terme concentracions per part dels treballadors i treballadores de CaixaBank a les 17:30h del dia 22 de febrer a les seus principals de CaixaBank. La relació de províncies i seus de les concentracions és la següent.

 

Los sindicatos mayoritarios en CaixaBank CCOO, SECB y UGT movilizan a la plantilla para reclamar mejoras en su situación actual

El próximo martes día 22 de febrero los sindicatos CCOO, SECB y UGT, que representamos a más del 90% de la plantilla de CaixaBank, hemos convocado concentraciones en las principales capitales de provincia.

La situación actual de la plantilla de CaixaBank es insostenible, de nuevo en el punto de mira de la opinión pública y dando la cara ante los clientes por decisiones que toma la dirección del banco, que no entendemos ni compartimos.

Tras la fusión con Bankia, la situación que vivimos en la red de oficinas es insoportable por el volumen de clientes que atendemos y con una notable merma de personal tras las salidas del ERE. A esto hay que sumarle la presión desmedida en la consecución de retos comerciales inalcanzables que hacen que se multipliquen las bajas por procesos de ansiedad y depresivos.

 ¡La plantilla decimos basta! y por estos motivos vamos a llevar a cabo concentraciones por parte de los trabajadores y trabajadoras de CaixaBank a las 17:30h del día 22 de febrero en las sedes principales de CaixaBank. 

La relación de provincias y sedes de las concentraciones, son las siguientes:

 

CCOO Servicios

Nota inicial 09/02/2022


El proper 22 de febrer a:

Barcelona Avinguda Diagonal 621-629

Bilbao Gv.López d´Haro, 23

Balears Avda. Alexandre Rosello,40

Burgos Plaça del Cordón

Las Palmas C/ Triana 20

Madrid Torre Kio

Múrcia Gran via escultor Salzillo 23

Pamplona Avinguda Carlos III, 6-8

Sevilla C/Sierpes,85

Tenerife Plaza Patriotismo 1

Toledo Avinguda del General Villaba, 3

València Pintor Sorolla, 2-4