El treballador pot triar entre dues maneres de compensar un festiu a BG i BSIS

Intervenció extraordinària per integració de Banco Guipuzcoano


07-04-11 Aquest cap de setmana es du a terme la integració dels sistemes d’informació del “Banco Guipuzcoano” amb els de Banc Sabadell i és possible que alguns de vosaltres hàgiu d’intervenir (de forma presencial o remota) durant el mateix cap de setmana o en dies anteriors o posteriors al mateix i fora d’horari laboral per a controlar part del procés d’integració.

Documento sin título


(PDF:BSIS)

INTERVENCIÓ EXTRAORDINÀRIA PER INTEGRACIÓ DE BANCO GUIPUZCOANO

Aquest cap de setmana es du a terme la integració dels sistemes d’informació del “Banco Guipuzcoano” amb els de Banc Sabadell i és possible que alguns de vosaltres hàgiu d’intervenir (de forma presencial o remota) durant el mateix cap de setmana o en dies anteriors o posteriors al mateix i fora d’horari laboral per a controlar part del procés d’integració.

Us recordem que hi ha un acord sobre la compensació per treballar en festius, que empara a tots els treballadors de Banc Sabadell, independentment del nivell retributiu i del grup professional.

El treballador pot triar entre dues maneres de compensar un festiu treballat:

  • Si es treballa fins a mitja jornada es compensa amb un dia complet de vacances. I si es treballa mes de mitja jornada es compensa amb dos dies de vacances.
  • També es pot sol·licitar la retribució del festiu treballat segons la següent taula:
        • FINS MITJA JORNADA: 71,02€
        • MES DE MITJA JORNADA: 142,05€

En cas que es consideri que aquestes actuacions no estan recollides per aquest pacte, cal tenir clar que caldrà tractar-ho com a VOLUNTARI, i que d’acord al que recull el nostre conveni, per hora realitzada fora de l’horari laboral es té dret a una compensació de 1,75 hores d’acord al preu de l’hora de salari, o be es pot compensar en temps de descans a gaudir durant tot l’any 2011 o fins el mes de gener de 2012.

Per qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb aquesta secció sindical.


Sabadell, 07 d’abril de 2011