Sempre hem manifestat la nostra voluntat de signar el pacte del Santander sense tancar-nos a altres possibilitats

Dissabtes festa a Banc Sabadell


28-10-09 Hem transmès la nostra proposta a l'empresa i podem afirmar que la seva actitud ha estat positiva, conseqüentment, creiem que s'obre una possibilitat real de negociar i aconseguir un acord per fer festa els dissabtes.

 


(PDF:Cat)

Dissabtes festa

La setmana passada els membres de l'executiva estatal de COMFIA-CCOO Grup Banc Sabadell vam mantenir una reunió, en la qual vam posar en comú les informacions i expectatives de la plantilla sobre no venir a treballar els dissabtes. Vam concloure que era una demanda generalitzada a tots els àmbits i territoris aconseguir fer festa tots els dissabtes i que havíem d'explorar les possibilitats reals existents d'arribar a aquest objectiu, tenint en compte el que considerem eixos bàsics d'un possible acord al respecte.

Sempre hem manifestat a l'empresa la nostra voluntat de signar el pacte del Santander, però sense tancar-nos a valorar unes altres possibilitats, sobre tot tenint en compte la negativa rotunda i reiterada de l'empresa a acceptar aquest esquema de jornada (això no només passa en aquest banc, també en la resta dels bancs, els gestors asseguren que no volen l'acord del Santander). Amb aquesta situació i entenent que la voluntat de la plantilla és el tancament dels dissabtes, vam acordar que COMFIA-CCOO podíem parlar d'una jornada que inclogués una tarda,


 

sempre que milloréssim l'actual jornada, i també s'haurien de complir certes premisses bàsiques:


a) Mantenir la jornada continuada dels 6 mesos d'estiu.
b) Només podem acceptar una tarda, d'un màxim de 3 hores i que l'hora de plegar no fos més enllà de les 19 hores.
c) Han d'abonar-se dietes a tota la plantilla pel dia de jornada partida.
d) Hem de salvaguardar les possibles necessitats derivades de la conciliació.


Hem transmès la nostra proposta a l'empresa i podem afirmar que la seva actitud ha estat positiva, tot i que volen mantenir els actuals horaris singulars per necessitats del servei, com recull el CCB (valors, tresoreria, centres comercials...) i la jornada partida de Conveni Col·lectiu existent en aquells segments de negoci que la Direcció de Banca Comercial estimi necessari com és el cas de la Banca d'Empreses. Conseqüentment, creiem que s'obre una possibilitat real de negociar i aconseguir un acord per fer festa els dissabtes.
Us mantindrem informats en tot moment sobre el procés d'aquestes negociacions.

28 d'octubre de 2009

Campanya de l'últim any de CCOO.

Amb els dissabtes festa: Tothom hi guanya.

17-10-09 Què llarg que es fa l’octubre a Banc Sabadell!
02-10-09 Insistim en els dissabtes
18-09-09 Nosaltres també volem els dissabtes
18-08-09 El tancament dels dissabtes: més a prop que mai
30-06-09 Volem negociar amb Banc Sabadell el TANCAMENT DELS DISSABTES
21-04-09 Reduir despeses: tancar els dissabtes