Archivado en Comunicados, Empleo, Reforma Laboral, ERE

L´èxit de l´aturada de la plantilla de CaixaBank aconsegueix una pròrroga en la negociació


Un 86,7% de la plantilla a secundat l'aturada parcial a CaixaBank, que ha donat ja el seu primer resultat: es prorroga el període de negociació, que finalitzava aquest dijous, fins al dia 29 de juny.

- - - - - -

 


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , s.financer (Sector Financer CCOO Serveis Catalunya) ,

No obstant això, la Direcció segueix sense avançar en la negociació dels temes més importants. És imprescindible, eliminar els acomiadaments forçosos. Cal recordar que continuen sobre la taula 8.291 acomiadaments, així com les quotes per edat.

Tots els sindicats valoren com insuficient la resposta freda de la Direcció vers la proposta presentada la setmana passada per la Representació Laboral.

La propera reunió està prevista per demà dimarts 8 de juny a les 11h. Tots els sindicats han decidit desconvocar la vaga anunciada per a aquest dimecres 9 de juny, com a gest de la nostra bona fe negociadora.

- - - - -

El éxito del paro de la plantilla consigue una prórroga en la negociación en Caixabank

Un 86,7% de la plantilla ha secundado el paro parcial en CaixaBank, que ha dado ya su primer resultado: se prorroga el periodo de negociación, que finalizaba este jueves, hasta el día 29 de junio.

No obstante, la Dirección sigue sin avanzar en la negociación de los temas más importantes. Es imprescindible, eliminar los despidos forzosos. Sin embargo, continúan sobre la mesa 8.291 despidos, así como los cupos por edad.

Todos los sindicatos valoran como insuficiente la respuesta fría de la Dirección a cerca de la propuesta presentada la semana pasada por la Representación Laboral.

La próxima reunión está prevista para mañana martes 8 de junio a las 11h.

Todos los sindicatos han decidido desconvocar la huelga anunciada para este miércoles 9 de junio, como gesto de nuestra buena fe negociadora.


Tots els sindicats han decidit desconvocar la vaga anunciada per a aquest dimecres 9 de juny, com a gest de la nostra bona fe negociadora.

Todos los sindicatos han decidido desconvocar la huelga anunciada para este miércoles 9 de junio, como gesto de nuestra buena fe negociadora.