Archivado en Nota de prensa, Empleo, ERE, Convocatorias

Concentracions a Barcelona-Girona-Lleida i Tarragona i fins a quinze ciutats d\'arreu de l\'estat

CCOO convoca concentracions pel proper 10 de maig en defensa dels llocs de treball a BBVA


El dia 6 de maig va començar el procés formal de les negociacions de l'Acomiadament Col·lectiu de 3.800 persones a BBVA.

- - - - - - -

CCOO convoca concentraciones para el 10 de mayo en defensa de los puestos de trabajo a BBVA

El día 6 de mayo empezó el proceso formal de las negociaciones del Despido Colectivo de 3.800 personas a BBVA.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , s.financer (Sector Financer CCOO Serveis Catalunya) ,

Tant pel nombre esgarrifós d'afectacions com les vergonyoses condicions de sortida ofertes pel banc, fan presagiar una negociació molt dura i complicada; és per això, que la representació sindical formada per CCOO i la majoria de la RLT, de forma unitària, hem convocat la primera de les múltiples mobilitzacions de la plantilla que es produiran al llarg d'aquest mes de maig.

No descartem cap altre tipus d'accions més contundents, en cas que l'empresa segueixi mantenint aquesta actitud irrespectuosa amb la plantilla, tan allunyada d'una voluntat negociadora.

Totes les Confederacions Territorials de CCOO i la pròpia Federació de Serveis de CCOO donaran suport a aquestes concentracions.

- - - - - -

Tanto por el número escalofriante de afectaciones como las vergonzosas condiciones de salida ofrecidas por el banco, hacen presagiar una negociación muy dura y complicada; es por eso, que la representación sindical formada por CCOO y la mayoría de la RLT, de forma unitaria, hemos convocado la primera de las múltiples movilizaciones de la plantilla que se producirán a lo largo de este mes de mayo.

No descartamos ninguno otro tipo de acciones más contundentes, en caso de que la empresa siga manteniendo esta actitud irrespetuosa con la plantilla, tan alejada de una voluntad negociadora.

Las concentraciones se convocan a las 18: 00h, en las quince ciudades.

Todas las Confederaciones Territoriales de CCOO y la propia Federación de Servicios de CCOO apoyarán a estas concentraciones.

CCOO Serveis BBVA Catalunya


Les concentracions 10 de maig, es convoquen a les 18: 00h, a les quinze ciutats, a Catalunya:

Barcelona: Pl. Antoni Maura, 6   -   Girona: Pl Marquès de Camps, 6   -   Lleida: Rambla Ferran, 30   -   Tarragona: Rambla Nova, 58-60

>> Comunicat CCOO BBVA del 06/05/21

BBVA lliura l'informe tècnic i exposa la seva insultant proposta d'indemnitzacions per als acomiadaments.

>> Cartells STOP 3.798 acomiadaments a BBVA