BSIS: conciliació de la vida familiar amb la laboral

Canvis en el permís de lactància


12-06-2014 Hmologació de les condicions d’acumulació del permís de lactància per als empleats i les empleades de BSIS,  en la línia de les condicions vigents al grup Banc Sabadell.

Us informem que recentment hem negociat amb l’empresa la homologació de les condicions d’acumulació del permís de lactància per a les empleades de BSIS,  en la línia de les condicions vigents al grup BS.

A BSIS ens regulem per dos convenis diferents, Contact-center i TIC’s però en ambdós casos s’aplica la mateixa norma en quant a l’acumulació del permís de lactància.

A la taula següent es mostra com varien les condicions al passar del que indica el conveni a lo pactat a condicions BS:

Nombre de fills per naixement

Conveni “Contact center” i “TIC”

Condicions grup BS

1 Fill

15 dies

21 dies

2 o més Fills

15 * n dies, sent “n” el nombre    de fills nascuts al mateix part

15 * n - 2 dies, sent “n” el nombre de fills nascuts al mateix part


Ja que la immensa majoria dels naixements són d’un sol fill, hem considerat convenient donar-los prioritat i, per tant, aquesta Secció Sindical ha aprovat la proposta. Percentualment la millora que aconseguim en els parts individuals és bastant major (augmentem de 15 a 21 dies) a les concessions que hem fet en els casos de parts múltiples (disminuïm 2 dies i per a una casuística realment ínfima).

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o apreciació que us pugui sorgir sobre aquest o qualsevol altre tema.

Juny de 2014