Riscos psicosocials

La Inspecció de Treball visita Banc Sabadell-Torre Diagonal


30-05-2014 La setmana passada, arran de la denúncia presentada per CCOO i altres sindicats, la Inspecció de Treball de Barcelona va visitar per la tarda el nostre centre de treball, on va poder constatar “in situ” que sí s’està prolongant la jornada laboral.


Ara haurem d’esperar que la Direcció Especial de la Inspecció de Treball emeti la resolució, ja que ha sol·licitat la remissió de les denúncies presentades a tots els territoris (Barcelona, València, Múrcia i Balears).

Des de CCOO esperem que aquesta visita acabi comportant un canvi de model de treball, que permeti el treballador i la treballadora conciliar amb normalitat la vida familiar amb la laboral, així com requerir al banc implementar un sistema de control i registre de les hores extraordinàries perquè siguin compensades quan es produeixin.

Apunta’t les hores: volem recordar-te que a través del nostre web www.comfia.net/bs/ pots accedir al nostre comunicat del passat 14 d’abril on trobaràs l’enllaç a un full de càlcul que t’ajudarà a calcular la compensació que et correspon en temps de treball, de les hores extraordinàries realitzades.

Maig de 2014