109 delegats i delegades ens hem trobat per debatre la gestió i les línies de futur d’aquesta secció sindical

III Plenari de la secció sindical de COMFIA-CCOO del Grup Banc Sabadell


22-11-11 Han assistit com convidats diferents responsables de l’estructura de CCOO i van haver diverses ponències a càrrec de: Fernando Lezcano (Secretari de Comunicació de la Confederació de CCOO), José María Martínez (Secretari General de COMFIA), Felipe Gutiérrez (Secretari General de Banca), Miquel Montes (Director General Adjunt de Banc Sabadell) i Arcadi Oliveres (President de Justícia i Pau i Professor de la UAB).



III Plenari de la secció sindical de COMFIA-CCOO del Grup Banc Sabadell

Els dies 16 i 17 de novembre es va celebrar el III Plenari de la secció sindical de COMFIA-CCOO del Grup Banc Sabadell.
109 delegats hem debatut i aprovat tant l’Informe de Gestió dels darrers quatre anys com les Línies Generals d’Actuació que emmarquen el treball que ens hem proposat dur a terme.

Han assistit com convidats diferents responsables de l’estructura de CCOO i van haver diverses ponències a càrrec de: Fernando Lezcano (Secretari de Comunicació de la Confederació de CCOO), José María Martínez (Secretari General de COMFIA), Felipe Gutiérrez (Secretari General de Banca), Miquel Montes (Director General Adjunt de Banc Sabadell) i Arcadi Oliveres (President de Justícia i Pau i Professor de la UAB).

En el transcurs del Plenari també s’han triat les persones que conformen els Òrgans de Direcció de la secció sindical. María García García serà la Secretaría General i estarà acompanyada per 18 persones més que constitueixen la nova Comisió Executiva: Francisco Arcas Martín, Josep Castells Badía, Gregorio Escobar González, José Mª Granado Pérez, Carla Iordache, José Mª Jiménez Sánchez, Nuria Lobo Aceituno, Óscar J. Martín Díaz, Judith Martínez Mel, Joan Massana Hernández, Josep M. Moliné Regla, Rafael Muñoz Moreno, José Manuel Nuñez Fonseca, José R. Pazó Santamaría, Mercedes Picó Torres, Venancio Romero González, Justo M. Ruiz Rodríguez i Juan José Serón Aranda.

Els criteris emprats per a l’elecció de les persones que dirigiran la política sindical de CCOO en el Grup Banc Sabadell han conformat una Comissió Executiva que, integrant àmbits territorials i àmbits temàtics, permetrà donar resposta i plantejar iniciatives en una empresa que compta amb més de 10.000 persones empleades.

21 de novembre de 2011