El Tribunal Superior de Justícia de Madrid ens dóna la raó!


12-08-2009 El Tribunal Suprem no ha admès el recurs de cassació per a la unificació de doctrina interposat per Banc Sabadell per la sentència de la Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el qual va resoldre a favor d’un antic company de Banco Atlántico per la demanda interposada pels serveis jurídics de COMFIA-CCOO i revoca la sentència dictada pel Jutjat del Social núm. 1 de Madrid.

El Tribunal Suprem no ha admès el recurs de cassació per a la unificació de doctrina interposat per Banc Sabadell per la sentència de la Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el qual va resoldre a favor d’un antic company de Banco Atlántico per la demanda interposada pels serveis jurídics de COMFIA-CCOO i revoca la sentència dictada pel Jutjat del Social núm. 1 de Madrid.

Aquesta demanda es va produir per la negativa de Banc Sabadell a traspassar-li els drets reconeguts als empleats posteriors a l’any 1980 pel Pacte de Previsió Social de Banco Atlántico, en el qual es reconeixia el compromís d’abonament en cas de baixa en l’empresa, que aquesta entitat no li va abonar i que tampoc va fer Banc Sabadell, malgrat que tenia el comprimís d’efectuar-la.

Ens congratulem que la sentència hagi donat la raó al demandant i els plantejaments que sempre hem defensat COMFIA-CCOO.