Notícies sobre formació

Compensació, formació en línia i PIF


26-03-2013 Demanar la compensació de la formació que es fa fora de la jornada laboral a través de Proteo, s'han solucionat els problemes de la formació en línia i sol·licitut dels permisos individuals de formació.

Notícies sobre formació

Compensació per formació

L’acord de formació vigent que el banc recull en la seva normativa interna (Manual de recursos humans, 7213) és clar, no dóna peu a interpretacions i s’aplica a totes les accions formatives internes, sense excepció, incloent les obligatòries. Textualment diu:

El banc adquireix el compromís que la formació es faci durant la jornada laboral legalment establerta. Si es fa fora de la jornada laboral, serà voluntària per part de l’empleat i es compensarà cada hora de formació amb una hora de llicència retribuïda. Aquesta llicència s’ha de sol·licitar a través de l’àrea d’empleats de Proteo, ajudes entre oficines i altres llicències, tipus de sol·licitud = llicència, concepte = llicència per formació.

El banc es farà càrrec de les despeses d’allotjament i la manutenció si la formació és de caràcter presencial i implica extensió de la jornada laboral. Les despeses de desplaçament per assistir  als cursos de formació seran en tot cas a càrrec del banc.

Formació en línia

Després d’uns mesos amb problemes per fer els cursos en línia a través de BS Campus, a causa del navegador que tenia l’empleat en el seu ordinador personal, finalment s’ha solucionat amb la connexió a través de Citrix (bsextranet). A partir d’ara podeu fer la formació en línia des de fora del banc independentment del navegador que feu servir.

Permís individual de formació (PIF)

És complicat conciliar estudis i treball, per això us proposem que feu servir els permisos individuals de formació. Disposareu de fins a 200 hores laborals remunerades durant l’any acadèmic per assistir a classe i estudiar –sempre que feu una formació que estigui reconeguda mitjançant una acreditació oficial–, amb la finalitat d’afavorir el vostre desenvolupament professional i personal, sense cap cost per al banc.

Si teniu algun dubte sobre aquests temes podeu contactar amb el delegat de Comfia-CCOO o enviar-nos un correu electrònic.