Forma't: llicència pagada per estudis

Conciliació dels estudis amb la feina


20-09-2012 La formació, tant personal com professional, ajuda a adquirir nous coneixements, a reciclar-se permanentment per aconseguir més promoció, una integració social dels treballadors i una competitivitat superior de les empreses.

 

Forma’t i treballa amb l’ajuda dels permisos individuals de formació (PIF)

 

Compatibilitza formació i treball

És incontestable el paper que té actualmente la formació en el món laboral, no obstant això conciliar els estudis i el treball és complicat. Per això et proposem que facis servir els permisos individuals de formació. Disposes de fins a 200 hores laborals cada any per estudiar –sempre que facis una formació que estigui reconeguda amb una acreditació oficial–, amb la finalitat d’afavorir el teu desenvolupament professional i personal.

És incontestable el paper que té actualmente la formació en el món laboral, no obstant això conciliar els estudis i el treball és complicat. Per això et proposem que facis servir els permisos individuals de formació. –sempre que facis una formació que estigui reconeguda amb una acreditació oficial–, amb la finalitat d’afavorir el teu desenvolupament professional i personal.

El permís ha d’ésser autoritzat per l’empresa i la denegació només és possible per raons organitzatives o de producció.

El banc també hi guanya. D’una banda, treballadors i treballadores amplien els seus coneixements i milloren les seves capacitats. De l’altra, la Fundación Tripartita para la Formaciónli torna l’import del teu sou i les quotes de la seguretat social de l’empresa equivalents a les hores del permís.

Requisits de la formació

o        Formació reconeguda per una titulació oficial, incloses les que corresponen als títols i certificats de professionalitat que constitueixen l’oferta del catàleg nacional de qualificacions professionals.

o        Formació dirigida tant al desenvolupament o l’adaptació de les qualificacions tècniques i professionals del treballador com a la seva formació personal.

o        Formació presencial. També s’admet la part presencial de les accions formatives a distància.

Continua la teva formació al llarg dels anys

La formació professional per a l’ocupació ajuda a adquirir nous coneixements i a reciclar-se permanentment per aconseguir més promoció i una integració social dels treballadors i una competitivitat superior de les empreses.

Comença una carrera, estudia idiomes, fes un màster, acaba econòmiques, història de l’art...

Setembre de 2012