Supresión de aparcamiento en el centro corporativo de Sant Cugat B 30

Convocatoria de asamblea informativa


14 01 08 Para informar de esta cuestión y proponer posibles acciones, si se acuerdan,os convocamos a una asamblea que se realizará el martes, 15 de enero de 2008 a las 15 horas en las escaleras delante del restaurante SODEXHO ( Texto sólo en catalán )



CONVOCATORIA D'ASSEMBLEA INFORMATIVA
Supressió d'aparcaments del centre corporatiu de Sant Cugat


Després de la posta en marxa del nou pla d'actuació que l'empresa ha dissenyat per fer front a l'eliminació de 249 places d'aparcament com a conseqüència de les obres del nou edifici, veiem una vegada més que els problemes organitzatius d'aquesta empresa acaben caient sempre sobre les espatlles dels seus treballadors i treballadores.

Aquest pla d'actuació traspassa el problema a les direccions de les diferents àrees i, a més a més, recomana que a partir de les 17 hores no s'utilitzi la nova zona d'aparcament, que no deixa de ser un carrer i un pàrquing d'un centre comercial de l'altre costat de l'autopista. Cal que recordem que l'horari partit de conveni acaba justament a les 17 hores.

Des de CCOO pensem que la plantilla del Centre BancSabadell ja té prou problemes pel fet d'haver de desplaçar-se diàriament a un centre de treball allunyat de la seva residència com perquè també hagi de suportar els problemes afegits per qüestions organitzatives que l'empresa no ha sabut resoldre.

Per tant, demanem a l'empresa una vegada més que:

· posi un servei d'autocars que cobreixi les franges d'horaris d'entrada i de sortida de la feina des de Sabadell, Barcelona i Terrassa.
· ampliï i actualitzi el plus de transport.

Per tal d'informar d'aquestes qüestions i proposar possibles accions per portar a terme, si s'escau, us convoquem a una ASSEMBLEA que tindrà lloc el dimarts 15 de gener a les 15 hores a les escales de davant del restaurant SODEXHO.

Continuarem informant.


Sant Cugat, 14 de gener de 2008