Quin és el futur de les 120 persones de Bansabadell Seguros Generales?

Incertesa i malestar a la banca d’assegurances


09-10-2008 És comprensible i positiu que es facin operacions que comportin beneficis a les empreses, tanmateix mai haurien de perjudicar els treballadors, en aquest cas deixarien de ser comprensibles i es convertirien en intolerables. (PDF: Cat)

 

 

Quin és el futur de les 120 persones de Bansabadell Seguros Generales?

 

 

Banc Sabadell i Zurich practiquen el mutismo

 

 

 

 

No tolerarem cap perjudici a la plantilla

 

 

 

 

 

La venda del 50% de la Banca d’Assegurances, una operació que ha significat una entrada important de diners per al banc, comporta també la incertesa del futur de les 120 persones que treballen en la direcció d’assegurances. Fa mesos que vam plantejar a l’empresa les condicions imprescindibles per salvaguardar els drets de la plantilla, però no ha hagut cap resposta per part dels representants de l’empresa. Tant Zurich com Banc Sabadell mantenen un mutisme que no és gens tranquil·litzador, sinó tot el contrari: només provoca inseguretat i malestar. La manca de transparència mai és positiva. Hem exigit a la direcció de Recursos Humans i Laborals que abordem, d’una vegada per totes, aquesta situació perquè Zurich ha comprat el 50% del negoci i la gestió de personal.

Som del parer que si la direcció de Banc Sabadell va fer aquesta operació tenint en compte que havia  de preservar les condicions dels seus empleats, dels quals n’és responsable, hauríem de tenir ja un acord col·lectiu signat. No ha estat així i amb data d’avui continuem sense conèixer les intencions de Zurich i del Banc. Esperem que Banc Sabadell i Zurich entenguin que als representants dels treballadors ens sembla comprensible i positiu que es facin operacions que comportin beneficis a les empreses, tanmateix mai haurien de perjudicar els treballadors, en aquest cas deixarien de ser comprensibles i es convertirien en intolerables.

Pel bé de tots, empresa i treballadors, esperem sincerament que aviat puguem signar un acord satisfactori per a la plantilla.

Octubre de 2008