Archivado en Comunicats, Previsio Social

Secció Sindical Grup BMN Catalunya i Aragó

A tots el empleats i empleades que han gaudit de permissos no retribuits l'any 2012.


Aquest desembre es reuneix la Comissió d’Igualtat del territori de Catalunya-Aragó. Voldríem demanar a tots els companys i companyes que han gaudit d’un permís no retribuït durant l’any 2012 que ens ho facin saber de manera urgent.

Este artículo se publicó originalmente en bmn (Sección Sindical Estatal Grupo BMN) ,

Aquest desembre es reuneix la Comissió d’Igualtat del territori de Catalunya-Aragó. Voldríem demanar a tots els companys i companyes que han gaudit d’un permís no retribuït durant l’any 2012 que ens ho facin saber de manera urgent. CCOO hem demanat a la Direcció aquesta informació tal com recull el pacte d’empresa d’Igualtat i de Mesures de Conciliació signat per CCOO, la Direcció i les altres forces sindicals el 13 de novembre del 2008.

Recordem que els casos per haver gaudit d’aquest permís són:

  • Adopció internacional.
  • Tractament per tècniques de reproducció assistida.
  • Accident o malaltia greu, hospitalització prolongada o cures pal•liatives de familiars fins a 2n. grau de consanguinitat o afinitat, sempre que el parent convisqui amb l’empleat.
  • Per finalitzar estudis de màsters o doctorats.

Perquè ho necessitem?

Al final de cada any la Comissió d’Igualtat és la responsable de repartir els 36.000,00 € anuals per atendre econòmicament els permisos no retribuïts gaudits per les necessitats que anteriorment hem anomenat.

Què heu de fer?

Us demanem que us poseu en contacte amb nosaltres amb la màxima urgència possible abans del 12 de desembre. Necessitem saber quanta gent ho ha demanat fins ara per anar establint els criteris de repartiment, i que s’han de tractar en aquesta reunió per fer-ho efectiu el més aviat possible.

Telèfon de contacte 637.79.90.16 (Olga Rivas Casaled).
Correu :   orivas@comfia.ccoo.es
                orivas@caixapenedes.com
                grupobmn-catalunya@comfia.ccoo.es

La documentació que ens heu de fer arribar és la següent:

  • Un escrit demanant acollir-se a la bossa assistencial.
  • Un justificant metge, d’estudis o documentació d’adopció, que argumenti algun dels casos anomenats amb anterioritat.

És voluntat de CCOO que estigueu ben informats dels vostres drets, amb un accés a la informació clara i transparent. Afilia’t, és una garantia.