Archivado en Comunicats

Secció Sindical Estatal Grup BMN

PLA DE VIABILITAT DE BMN: TROSSEJAR L'EMPRESA ÉS LA SOLUCIÓ? PER A QUI?


A mesura que van passant les setmanes i s'apropa el moment de conèixer la veritable intenció de la Direcció de BMN, les notícies que...

Este artículo se publicó originalmente en bmn (Sección Sindical Estatal Grupo BMN) ,

A mesura que van passant les setmanes i s'apropa el moment de conèixer la veritable intenció de la Direcció de BMN, les notícies que ja han publicat alguns mitjans de comunicació ens donen que pensar que no només són incapaços de governar aquest vaixell, si no que, per salvar la seva reputació (si alguna vegada van tenir alguna) seran capaços de vendre, intercanviar i regalar el futur de la plantilla de Catalunya o qualsevol altre territori a qui vulgui beneficiar-se, com a carronyer a la presa morta.

Aquestes informacions publicades a data d'avui ens porten a preguntar-nos si trossejar l'entitat garanteix la viabilitat de la mateixa, una vegada que la seva grandària es vegi radicalment reduïda.

I cóm hem de considerar nosaltres, treballadors i treballadores d'aquesta entitat, la capacitat de gestió d'uns dirigents que ja ocupaven els seus seients en les antigues caixes? Quina credibilitat ens ofereixen ara?

Des de CCOO no podem més que recordar-los:

  • La necessitat que, amb la màxima urgència, la Direcció convoqui a la representació sindical per informar exhaustivament del pla de viabilitat, el futur de la plantilla i la seva repercussió en altres territoris.
  • Reclamem que qualsevol gir en el procés de reestructuració que a partir d'ara se’ns presenti, tingui en el centre del seu debat la viabilitat de l'empresa. Això inclou tots els seus actius, sobretot els treballadors i treballadores.
  • No és ni ètic ni responsable mantenir un silenci que no esvaeix els dubtes que aquest procés s'estigui portant amb la professional exigida, més encara després d'unes filtracions possiblement intencionades als mitjans de comunicació. La plantilla mereixem millors gestors.

CCOO continuarem lluitant per defensar els interessos dels treballadors i treballadores i seguirem molt atents als propers esdeveniments. Per això, més que mai, afilia’t a CCOO, per que amb el teu suport garanteixes un procés negociat.