Archivado en Comunicats, socio economic

3r CONGR脡S - COMFIA-CCOO CATALUNYA

COMFIA-CCOO inicia el seu proc茅s congressual cridant a la participaci贸 als m茅s de 24.000 afiliats i 2.200 delegats


"Aqu铆 trobareu els documents de les confer猫ncies d'agrupacions i territoris de COMFIA Catalunya."
26.06.08.- La Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO Catalunya (COMFIA-CCOO) fa p煤blic el seu comprom铆s per abordar les conseq眉猫ncies de les dificultats econ貌miques que afecten als sectors que representa.


pdf
print
pmail

La Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO Catalunya (COMFIA-CCOO Catalunya) en la seva reuni贸 de l聮Executiva del 20 de juny, ha aprovat per unanimitat l聮inici del seu 3r Congr茅s que es celebrar脿 els propers 23 i 24 d聮octubre en el Word Trade Center de Barcelona. Alhora ha fet p煤blic el document amb el balan莽 i les propostes de futur que es debatran entre els m茅s de 24.000 afiliats que formen actualment COMFIA-CCOO Catalunya, tamb茅 compta amb m茅s de 2.200 delegats i delegades que representen al primer sindicat de la majoria dels sectors financers i administratius.

El Balan莽 que presenta l聮executiva actual en el seu conjunt 茅s excel路lent:

  • 脡s la Federaci贸 de CCOO de Catalunya que m茅s creix en afiliaci贸, en quatre anys ha passat de 19.000 afiliats a m茅s de 24.000, passant a ser la segona Federaci贸 despr茅s de la del Metall.
  • Els treballadors han renovat i ampliat la seva confian莽a en les eleccions sindicals, donant la majoria absoluta en els sectors de Banca, Estalvi, Assegurances, Tecnologies de la Informaci贸 i Comunicaci贸 i Oficines i Despatxos. COMFIA t茅 m茅s de 2.200 delegats i delegades que representa el 49,30% d聮un total de 4.500 escollits en tots els sectors a Catalunya.
  • Les condicions del treballadors en la negociaci贸 col路lectiva han millorat considerablement, on destaquen els nous convenis d聮脿mbit de Catalunya acordats en els darrers anys pels sectors d聮Hostesses, d聮Inspecci贸 T猫cnica de Vehicles, entre altres. Tan en aquests convenis, com en els estatals d聮Estalvi, Banca, Assegurances, Rurals i Mediaci贸, s聮ha garantit el poder adquisitiu dels treballadors i treballadors amb la inclusi贸 de la cl脿usula de revisi贸 salarial en tots els convenis. S聮ha millorat en aspectes com ha estat la conciliaci贸 de la vida personal i laboral mitjan莽ant acords en moltes empreses.

COMFIA-CCOO de Catalunya asumeix el repte de treballar per superar la dif铆cil situaci贸 econ貌mica en les millors condicions posibles i adquireix per tant, AMB L聮IMPULS DE L聮EXPERI脠NCIA, un comprom铆s amb el conjunt de persones treballadores dels sectors financers i administratius (financers, immobili脿ries, empreses de serveis, etc).

De cara al futur COMFIA-CCOO es proposa :

  • AMB L聮IMPULS DE L聮EXPERI脠NCIA, refor莽ar l聮organitzaci贸 sindical en l聮empresa, davant l聮actual situaci贸 econ貌mica, com la garantia pel manteniment de drets i condicions laborals; amb m茅s afiliats i afiliades i amb m茅s delegats i delegades sindicals.
  • AMB L聮IMPULS DE L聮EXPERI脠NCIA defensar i potenci茂 la negociaci贸 col路lectiva, com element clau per fer front a les situacions de desregularitzaci贸 laboral que realitzen les empreses.
  • AMB L聮IMPULS DE L聮EXPERI脠NCIA apostar per la formaci贸 dels treballadors i treballadores com a element de qualitat dels llocs de treball, a trav茅s de la realitzaci贸 d聮un Pla de Carrera Professional adaptat a cada sector.
  • AMB L聮IMPULS DE L聮EXPERI脠NCIA exigir a les empreses coher猫ncia i efectivitat en el camp de la RESPONSABILITAT SOCIAL.
COMFIA-CCOO Catalunya