Archivado en Comunicados, Huelga

CC.OO. Caixa Ontinyent - Comunicat

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL


Convoquem tots els treballadors i treballadores a una Assemblea General per explicar directament, sense intermediaris ni distorsions, els motius pels quals es convoca la Vaga General del 29 de setembre, a la qual instem a participar activament.

 


Este artículo se publicó originalmente en Caixa Ontinyent (Comfia CCOO en Caixa Ontinyent) ,

            Pel present, vos convoquem a l’Assemblea General de Treballadors i Treballadores de Caixa Ontinyent, que tindrà lloc el pròxim dimecres 15 de setembre de 2010, a les 17:30 hores en el Saló d’Actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent. 

         L’ordre del dia serà monogràfic i estarà íntegrament dedicat a la  

VAGA GENERAL DEL DIMECRES 29 DE SETEMBRE DE 2010  

En dita Assemblea vos informarem de primera mà dels motius que han dut els sindicats a convocar esta Vaga General, que considerem necessari donar a conéixer directment, sense intermediaris ni distorsions.

I per descomptat estarem oberts a tots els precs, dubtes i qüestions que vulgueu plantejar.

Els motius d’esta vaga són múltiples i més que suficients per demanar no sols la vostra participació, sinó també la vostra implicació a difondre estes raons: entre els vostres companys, amics, familiars, llistes de correu o xarxes socials. Perquè tots i totes tenim motius per a dir “Jo hi vaig”.

        Estes raons es sustenten en els atacs als drets dels treballadors culminats en una una injusta, innecesària i ineficaç reforma del Mercat de Treball que vol imposar el Govern. Algunes de les raons principals per les quals rebutgem rotundament estes mesures són les següents: 

·         Important abaratiment de l’acomiadament (despido) de treballadors fixos. 

·         Consolidació de la temporalitat, com ja s’ha fet palés en les dades de contractació registrada dels mesos de juliol i agost. 

·         Privatització de la intermediació de la col·locació i agudització de la precarietat amb les ETT. 

·         Facilitació d’actuacions empresarials contràries als convenis signats. 

·         Congelacions de pensions i retallades salarials i socials.  

Totes estes mesures tenen uns efectes devastadors sobre el mercat de treball: 

·         No generen ocupació. 

·         No redueixen la temporalitat, sinó al contrari, l’augmenten. 

·         Impliquen una retallada de drets socials i laborals. 

·         Impliquen una transferència de rendes cap a les més altes.  

En resum,  la tendència que marca la reforma laboral és reduir costos empresarials amb fons públics i rebaixar garanties en la defensa de la classe treballadora. I el que és pitjor, no són mesures eficaces per a evitar la precarietat laboral o per a crear ocupació.  

Com veiu, ens sobren els motius. Entre tots i totes, amb una participació massiva en la Vaga General, hem de parar els atacs a l’Estat del Benestar i als drets de treballadors i treballadores.  

Rep una forta abraçada i vatja per endavant el nostre agraïment pel teu suport.