Archivado en Comunicados, ERE

CCOO, contra els acomiadaments i amenaces a la plantilla de l'Hotel Eurostars Cristal Palace de Barcelona


Conflicte laboral a Hotusa

Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,
En els últims mesos, Hotusa, la companyia que presideix Amancio López, ha acomiadat diversos treballadors al·legant causes econòmiques. 

L'Hotel Eurostars Cristal Palace és uns dels més rendibles de la companyia, compta amb 149 habitacions i una ocupació superior al 90%; després d'una reducció constant de plantilla compta actualment amb 26 treballadors, cosa que els obliga a una altíssima productivitat. 

Després de la pausa que va suposar l'ajornament de les protestes organitzades per al 29 de juny a Alella i la prevista en el 25è aniversari d'Hotusa, des de la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme (Fecoht) de CCOO de Catalunya valorem positivament les mobilitzacions i pauses realitzades durant els últims dos mesos. 

Valorem com a molt important la readmissió a l'Hotel Exe Laietana Palace dels companys Adrián i David així com la indemnització de 45 dies per al Jordi i els altres companys i companyes acomiadats dels hotels Comte, Gran Ronda i Gran Ducat. 

CCOO considera que la mobilització i la negociació solen donar bons fruits, per això continuarem mobilitzant-nos i negociant per aconseguir la readmissió de les companyes Flori, Núria i Paulina i del company Paco. 

CCOO continua la seva denúncia contra Hotusa i l'Hotel Eurostars Cristal Palace per sobreexplotar els treballadors i denunciem la despòtica i inhumana decisió d'acomiadar als treballadors al·legant causes totalment falses. CCOO continuarem les mobilitzacions per defensar els llocs de treballs i la readmissió dels acomiadats i acomiadades, contra les mentides, contra el dany innecessari als treballadors, per la nostra dignitat i en defensa dels llocs de treball. 

Finalment, convoquem noves mobilitzacions de protesta contra els acomiadaments, el mes de juliol, a l'Hotel Gran Marina, coincidint amb el Campionat Mundial de Natació, i el proper dia 19 a les 10 hores a la Magistratura coincidint amb els judicis per acomiadament de la Núria, la Paulina i el Paco. 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya