Archivado en Comunicats, Bsis

RRHH BSIS no està complint la seva paraula


BSIS
...la reunió que vam mantenir amb l'empresa per desencallar la negociació de les pauses visuals, la direcció es va comprometre a fer-nos arribar el divendres 18 l'acord per escrit per poder revisar-lo abans de donar el nostre de Consentiment. Lamentem comunicar-vos que, com ja ha passat en anteriors ocasions, l'empresa no ha complert amb els terminis amb els que es va comprometre i seguim a l'espera de rebre aquest document.

Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,

Tal i com varem avançar la setmana passada, arrel de la reunió que vam mantenir amb l'empresa per desencallar la negociació de les pauses visuals, la direcció es va comprometre a fer-nos arribar el divendres 18 l'acord per escrit per poder revisar-lo abans de donar el nostre consentiment. Lamentem comunicar-vos que, com ja ha passat en anteriors ocasions, l'empresa no ha complert amb els terminis amb els que es va comprometre i seguim a l'espera de rebre aquest document.

Des de la secció sindical de CCOO-BSIS hem exigit a l'empresa serietat en els compromisos adquirits, la mateixa serietat que nosaltres aportem en forma de propostes en defensa dels interessos de tots companys i companyes.

D'altra banda, ens agradaria que ens feu arribar les vostres opinions i suggeriments al nostre correu electrònic per poder tenir-les en compte i fer aquest procés el més participatiu possible, el vostre delegat de la OD Mario Bueno i tota la secció sindical estem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que tingueu al respecte.

Salutacions cordials