Archivado en Comunicats

Dissabtes: Banc Sabadell encara no dóna resposta

La voluntat de la plantilla és fer festa els dissabtes

13-11-09 Recursos Humans ens va comunicar que la Comissió Executiva no havia pogut tractar aquest tema. Som conscients que les tasques són àrdues i el temps escàs, però la Comissió Executiva no ha tingut en compte l’expectativa que hi ha a la plantilla.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

(PDF: Cat)

Dissabtes: Banc Sabadell encara no dóna resposta

 

En la reunió que vam mantenir ahir el tema més important i més esperat era conèixer la resposta de l’empresa sobre els dissabtes. Com recordareu, en la reunió anterior va comunicar que havia de portar la proposta a la Comissió Executiva. Tota la plantilla ha esperat amb ànsia la resposta per saber les possibilitats d’un acord que permeti el tancament definitiu de tots els dissabtes de l’any.

Malauradament Recursos Humans ens va comunicar que la Comissió Executiva no havia pogut tractar aquest tema. Som conscients que les tasques són àrdues i el temps escàs, però la Comissió Executiva no ha tingut en compte l’expectativa que hi ha a la plantilla. Haurien de tenir present una citació que hauria de complir: «Sempre cal tractar els empleats exactament com volem que ells tractin els nostres millors clients» (Stephen R. Covey, Los siete hábitos de la gente altamante efectiva).

Des COMFIA-CCOO de Banc Sabadell insistim que la voluntat de la plantilla és fer festa els dissabtes des d’ara mateix i, amb aquest objectiu, hem plantejat una proposta que faci compatibles les necessitats del Banc amb una jornada que, objectivament, és millor que l’actual. Els nostres límits són:

  • Mantenir la jornada continuada durant els sis mesos d’estiu.
  • Treballar una tarda la resta de l’any, amb un màxim de tres hores i sortir abans de les 19.00 hores. 
  • Reduir la jornada actual d’alguns col·lectius amb horari partit (Centres Corporatius, Banca d’empreses, polígons, Solbank…) per equilibrar-la amb la nostra proposta.
  • Val de dinar per a tota la plantilla pel dia de jornada partida.
  • Salvaguardar les possibles necessitats derivades de la conciliació.

Esperem i confiem que, per a la pròxima reunió, la Comissió Executiva hagi pogut prendre una decisió que permeti assolir un acord molt desitjat per fer festa tots els dissabtes.

Continuarem informant.

13 de novembre de 2009


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es