Empleo - BBVA Catalunya

Si BBVA te dice 'No Encajas'

Estos días hemos podido comprobar con perplejidad e indignación, cómo dentro de la campaña de adelgazamiento de la plantilla de BBVA en Cataluña (mal-dicen que sobramos unas 300 personas), se está ofreciendo a compañeros y compañeras, la compra del puesto de trabajo, o lo que es lo mismo, despidos encubiertos bajo una supuesta voluntariedad.


EESS - BBVA Catalunya

Som la teva veu (vídeos)

Som la teva veu. Vota CCOO.

Benvolguda companya, benvolgut company. La secció sindical de CCOO-BBVA no som només els delegats i delegades, la cara més visible, sinó que la formem el conjunt d'afiliats i afiliades al nostre sindicat a Catalunya. .


Prejubilacions - Manca Plantilla - BBVA Catalunya

Felicitats als i les prejubilades ! (Que no ens passi res als que ens quedem)

Sense conèixer encara el nombre exacte de prejubilacions de l'any 2014 al BBVA-Catalunya, sí tenim dades per creure que passaran de les 500. És una bona notícia per als companys i companyes que es prejubilen. En molts casos, persones que porten més de 40 anys treballant i que tenen en la prejubilació una forma raonable d'acabar la seva vida laboral. Fins aquí, bé, però...


Jornada - BBVA Catalunya

La prolongació de jornada: ja t'has posat límits?

La campanya sobre les prolongacions de jornada que, al llarg dels darrers mesos, hem desenvolupat CCOO del BBVA tenia dos objectius: per una banda,  posar de manifest els perjudicis que aquesta xacra provoca en les pròpies treballadores i treballadors afectats i per l'altra, hem volgut recordar que aquest és un mal que té remei. Que una conducta assertiva, solidària i professional no només millora la nostra vida, fent-nos assolir un objectiu tan elemental com és tenir un treball saludable.


Jornada - BBVA Catalunya

La prolongació de jornada: la responsabilitat social

La Responsabilitat Social d'Empresa (RSE) és el compromís de retornar a la societat part del benefici empresarial, millorant les condicions dels treballadors, el tracte amb els clients, la preservació de l'entorn..., més enllà del que la llei obliga.


Festes Majors - BBVA Catalunya

Setmana de la Mercè'14

Us recordem que l'horari de la Setmana de la Mercè serà de 9 a 13 h per a tota la plantilla i de 9 a 12.30 h l'horari d'atenció al públic. Us adjuntem el cartell amb l'horari d'atenció al públic per si us fa servei.


Festes Majors - BBVA Catalunya

Festes de Santa Tecla 2014

Us recordem que, amb motiu de les festes de Santa Tecla, l'horari del 22 al 26 de setembre serà de 9 a 13 h per a tota la plantilla i de 9 a 12.30 h l'horari d'atenció al públic.


Jornada - BBVA Catalunya

Prolongació de jornada: conciliació familiar

El temps és un bé escàs. Cada vegada té més valor per a les persones, en la mesura que és un element clau per gaudir d'una millor qualitat de vida i d'un millor benestar personal, familiar i laboral.
8 hores de feina, 8 hores de descans i 8 hores de temps lliure.


Jornada - BBVA Catalunya - Alicante

Festes Majors - Horari Especial

El Conveni de Banca, en el seu article 25.6, així com el calendari laboral que presenta BBVA en tots els centres de treball, preveuen que durant la setmana natural en que cada localitat celebra la seva Festa Major, la jornada serà de quatre hores de treball efectiu. 


Jornada - BBVA Catalunya

Prolongació de jornada: el triple frau

Com tots sabem, en els últims 5 anys, hem viscut un procés de reestructuració brutal en el sector financer on s'han perdut més de 57.000 llocs de treball, un 21% menys detreballadores i treballadors.


Salud Laboral

Dudas y preguntas sobre Salud Laboral. Trabaja de manera segura.

Transparencia CCOO

Portal Transparencia Servicios CCOO: Cuentas, documentación, decisiones


Algunos Iconos extraídos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY