Reunió RRHH - BBVA Catalunya

Resum de la reunió amb RRHH

En la reunió mantinguda el dia 26 de març amb RRHH Catalunya es van tractar temes rellevants que us exposem a continuació: Ocupacions, Prejubilacions, Redistribució Empreses i altres.


Jornada - BBVA Catalunya

Prolongació de jornada: aquí falta gent

Poques persones alienes al BBVA entendrien la nostra contradictòria realitat: molts treballadors/es fan més hores de feina de les que corresponen, mentre desenes de milers d'universitaris ben preparats no troben feina i continuem amb prop de 6 milions d?aturats i aturades, amb una taxa del 25,7%. La cirereta són els desafortunats comentaris d'alguns Responsables sobre la conveniència de dedicar la vida a la feina, si es vol conservar el lloc de treball.


Asesors Personals Financers - BBVA Catalunya

Escàndol sense precedents

Durant el mes de gener, prop de 200 persones d'oficines a Catalunya, que fan funcions d'AFP (Assessors Financers Personals) o Gestors Pymes, van rebre una carta del banc, datada a Bilbao el 15-11-13 i signada pel director d’Administració de Personal, on s'especificaven les condicions econòmiques i de jornada per desenvolupar aquestes funcions, demanant signar l'acceptació de les mateixes.


BENEFICIOS SOCIALES - ECONOMATO - BBVA BARCELONA

Establiments Concertats 2014

S'ha publicat el llibre 2014, amb els establiments concertats per a l'adquisició d'articles amb descompte per a treballadores i treballadors de BBVA a la província de Barcelona pertanyents al Economat Laboral de Banca .


Comunicat Conjunt - BBVA Catalunya

Calendari Laboral 2014 - El banc rectifica

Relacions Laborals ens ha informat de la seva decisió de rectificar la disposició del calendari laboral 2014, enviat amb una nota interior a totes les oficines i departaments el passat 9 de gener, que pretenia suprimir al BBVA de Catalunya un dels 4 dies de llicència que el Conveni atorga a tota la plantilla. 


Jornada - BBVA Catalunya

Prolongació de jornada: així no es combat l'estrès

Davant la freqüent impossibilitat d'acabar la feina dins de la jornada que tenim pactada, i per la qual ens paguen, alguns companys i companyes consideren que la prolongació és l'única alternativa que els permet reduir l'acumulació de tasques pendents.   
És un error, perquè les prolongacions no formen part de la solució: són part del problema. 


Comunicat Conjunt - BBVA Catalunya

Calendari Laboral 2014 - El banc s'equivoca

El 9 de gener, totes les oficines i departaments han rebut una “Nota interior” de Relacions Laborals de la UTRH Catalunya amb el calendari laboral 2014. 


Pla de Pensions - BBVA Catalunya - BBVA Estatal

Pla de Pensions d'Ocupació de BBVA. Especificitat del Col·lectiu J

Pertanyen al Col·lectiu J del pla de pensions d’ocupació de BBVA totes les persones amb antiguitat posterior a 8 de març de 1980 així com, amb efectes des d’ 1 de gener de 2013, el personal en actiu procedent d’Unnim i els prejubilats a l'empara de l'Acord Col·lectiu de 24 d’octubre de 2012.


Jornada - BBVA Catalunya

La prolongació de jornada: un mal que té remei

La conductora d'un tren, allarga la conducció més hores? Un caixer d'un supermercat fa més hores de les que li corresponen? La treballadora que està a la línia de producció de la Seat, continua al seu lloc quan s'acaba el seu torn? I el pilot d'un avió, fa un altre Barcelona-Madrid del que li toca, perquè sí? No, no prolonguen la seva jornada.


Els teus drets davant els canvis - BBVA Catalunya

Canvis: d'ubicacio, de jornada, de funcions, ...

Aquest mes de novembre és un període de molts canvis en el banc a Catalunya, motivat per la confluència de diversos factors. És convenient diferenciar entre el que l'empresa ens pot exigir (els nostres deures) i les que ens pot demanar però no és obligatori acceptar (els nostres drets). Fem un resum.


Salud Laboral

Dudas y preguntas sobre Salud Laboral. Trabaja de manera segura.

Transparencia CCOO

Portal Transparencia Servicios CCOO: Cuentas, documentación, decisiones


Algunos Iconos extraídos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY