Reuni贸 RRHH - BBVA Catalunya

Resum de la reuni贸 amb RRHH

En la reuni贸 mantinguda el dia 26 de mar莽 amb RRHH Catalunya es van tractar temes rellevants que us exposem a continuaci贸: Ocupacions, Prejubilacions, Redistribuci贸 Empreses i altres.


Jornada - BBVA Catalunya

Prolongaci贸 de jornada: aqu铆 falta gent

Poques persones alienes al BBVA entendrien la nostra contradict貌ria realitat: molts treballadors/es fan m茅s hores de feina de les que corresponen, mentre desenes de milers d'universitaris ben preparats no troben feina i continuem amb prop de 6 milions d?aturats i aturades, amb una taxa del 25,7%. La cirereta s贸n els desafortunats comentaris d'alguns Responsables sobre la conveni猫ncia de dedicar la vida a la feina, si es vol conservar el lloc de treball.


Asesors Personals Financers - BBVA Catalunya

Esc脿ndol sense precedents

Durant el mes de gener, prop de 200 persones d'oficines a Catalunya, que fan funcions d'AFP (Assessors Financers Personals) o Gestors Pymes, van rebre una carta del banc, datada a Bilbao el 15-11-13 i signada pel director d聮Administraci贸 de Personal, on s'especificaven les condicions econ貌miques i de jornada per desenvolupar aquestes funcions, demanant signar l'acceptaci贸 de les mateixes.


BENEFICIOS SOCIALES - ECONOMATO - BBVA BARCELONA

Establiments Concertats 2014

S'ha publicat el llibre 2014, amb els establiments concertats per a l'adquisici贸 d'articles amb descompte per a treballadores i treballadors de BBVA a la prov铆ncia de Barcelona pertanyents al Economat Laboral de Banca .


Comunicat Conjunt - BBVA Catalunya

Calendari Laboral 2014 - El banc rectifica

Relacions Laborals ens ha informat de la seva decisi贸 de rectificar la disposici贸 del calendari laboral 2014, enviat amb una nota interior a totes les oficines i departaments el passat 9 de gener, que pretenia suprimir al BBVA de Catalunya un dels 4 dies de llic猫ncia que el Conveni atorga a tota la plantilla. 


Jornada - BBVA Catalunya

Prolongaci贸 de jornada: aix铆 no es combat l'estr猫s

Davant la freq眉ent impossibilitat d'acabar la feina dins de la jornada que tenim pactada, i per la qual ens paguen, alguns companys i companyes consideren que la prolongaci贸 茅s l'煤nica alternativa que els permet reduir l'acumulaci贸 de tasques pendents.   
脡s un error, perqu猫 les prolongacions no formen part de la soluci贸: s贸n part del problema. 


Comunicat Conjunt - BBVA Catalunya

Calendari Laboral 2014 - El banc s'equivoca

El 9 de gener, totes les oficines i departaments han rebut una 聯Nota interior聰 de Relacions Laborals de la UTRH Catalunya amb el calendari laboral 2014. 


Pla de Pensions - BBVA Catalunya - BBVA Estatal

Pla de Pensions d'Ocupaci贸 de BBVA. Especificitat del Col路lectiu J

Pertanyen al Col路lectiu J del pla de pensions d聮ocupaci贸 de BBVA totes les persones amb antiguitat posterior a 8 de mar莽 de 1980 aix铆 com, amb efectes des d聮 1 de gener de 2013, el personal en actiu procedent d聮Unnim i els prejubilats a l'empara de l'Acord Col路lectiu de 24 d聮octubre de 2012.


Jornada - BBVA Catalunya

La prolongaci贸 de jornada: un mal que t茅 remei

La conductora d'un tren, allarga la conducci贸 m茅s hores? Un caixer d'un supermercat fa m茅s hores de les que li corresponen? La treballadora que est脿 a la l铆nia de producci贸 de la Seat, continua al seu lloc quan s'acaba el seu torn? I el pilot d'un avi贸, fa un altre Barcelona-Madrid del que li toca, perqu猫 s铆? No, no prolonguen la seva jornada.


Els teus drets davant els canvis - BBVA Catalunya

Canvis: d'ubicacio, de jornada, de funcions, ...

Aquest mes de novembre 茅s un per铆ode de molts canvis en el banc a Catalunya, motivat per la conflu猫ncia de diversos factors. 脡s convenient diferenciar entre el que l'empresa ens pot exigir (els nostres deures) i les que ens pot demanar per貌 no 茅s obligatori acceptar (els nostres drets). Fem un resum.


Transparencia CCOO

Portal Transparencia Servicios CCOO: Cuentas, documentación, decisiones

Salud Laboral

Dudas y preguntas sobre Salud Laboral. Trabaja de manera segura.


Algunos Iconos extra铆dos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY