Grup propietat del president del Gremi d´Hotels de Barcelona

CCOO denuncia que el grup hostaler Selenta vol acomiadar als seus treballadors fixos

L’Hotel Don Carlos de Marbella li ha plantejat una disjuntiva a la seva plantilla fixa: o es redueixen la seva jornada un 41,67% o reben una carta d’acomiadament. Per a CCOO aquesta maniobra és un clar xantatge que persegueix l’objectiu de reconvertir un hotel d’obertura permanent en un hotel de temporada. L’Hotel Don Carlos pertany a Selenta Group, propietat de Jordi Mestre, que és president del Gremi d’Hotels de Barcelona.


Calendari Laboral per a l´any 2021 a Catalunya


Un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris #PerUnesVidesDignes #VamosASalir

PARTICIPA:
Signa i dona suport a la recollida de signatures a Change.org

>> Manifest 'Un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris' en PDF  +info

>> Manifiesto por un pacto para la reconstrucción social de España en pdf  +info

Concentracions a diverses ciutats de Catalunya el dissabte 27 de juny.

Concentracions a diverses ciutats de Catalunya el dissabte 27 de juny:
BARCELONA, 12.00 h, plaça d'Antonio López
CORNELLÀ, 12.00 h a la plaça de l'Església
GIRONA, 12.00 h a la Gran Via de Jaume I
GRANOLLERS, 12.00 h a la plaça de la Porxada
IGUALADA, 12.00 h (lloc pendent de concretar)
MATARÓ, 12.00 h a La Riera (ajuntament)
TARRAGONA, 12.00 h a la rambla Nova (davant dels sindicats)
TERRASSA, 10.30 h a la plaça Lluis Companys
VIC, 12.00 h a la plaça de l'Estació
VILAFRANCA DEL PENEDÈS, 12.00 h, a la plaça del Penedès


TURISME

Campanya hostaleria ´Prioritari: seguretat i salut plantilla i clientela´

HOSTALERIA VERANO ESTIU VACANCES VACACIONES SEGURIDAD Y SALUD SALUT I SEGURETAT GUIES NO CONTAGI

 


HOSTALERIA
Turime Turismo Moncloa Pla Plan José María Martínez Chema

El Govern presenta un pla per al turisme amb visió de futur

El pla presentat avui pel Govern per a la reactivació de el sector turístic inclou mesures a curt, mitjà i llarg termini. L'Executiu valora així, no només la urgència d'abordar mesures per minimitzar la crisi, sinó també la necessitat d'implantar mesures per a la sostenibilitat futura del sector. Per CCOO Serveis el Govern encerta amb aquesta línia de treball.


La #COVID19 NO discrimina per feines

El personal de la restauració col·lectiva també som essencial!

Restauració col·lectica Restauración Colectiva Colectividades Colectivitats Personal Essencials Esencial COVID!)

!No despreciéis nuestro trabajo! Desde la cocina, en cada bandeja, hemos sido personal esencial en la lucha contra la crisis de la COVID19.

No menyspreeu la nostra feina!  Des de la cuina, en cada safata, hem estat personal essencial en la lluita contra la crisi de la COVID19.