Formació i Orientació

Formació, orientació i avaluació de competèn

Consultes laborals

Consultes laborals més freqüents. Si no la trobes, pregunta'ns

Convenis Col·lectius

Consulta el teu Conveni Col·lectiu sectorial, territorial o d'empresa


Integració CaixaBank-Bankia: CCOO requereix garanties

El 13 d'abril, s’ha convocat la representació laboral de CaixaBank i Bankia per abordar la fusió de les dues entitats. Davant d'aquesta convocatòria, CCOO exigeix ??criteris laborals responsables, acordats i no traumàtics.

- - - - -

Integración CaixaBank-Bankia: CCOO requiere garantías 


H & M passa de l´ERTO a l´ERO de forma injustificada i desproporcionada

Per CCOO Serveis, el nombre d'acomiadaments i de tancaments de botiga anunciat per la companyia tèxtil són absolutament desproporcionats. El sindicat entén que tot i ser conscients que es pot haver produït un canvi en els hàbits de consum, que podria justificar una requalificació de la plantilla, en cap cas es pot utilitzar per plantejar l'acomiadament de més de 1.000 persones i el tancament de 30 botigues .


Si has estat afectada o afectat per un ERTO el 2020, això pot influir en la declaració de la renda.

Si has estado afectada o afectado por un ERTE en 2020, esto puede influir en tu declaración de la renta.


EL REGISTRE DE LA JORNADA DE TREBALL

RD – Llei 8/2019, article 34 de l’eEstatut dels Treballadors

El sistema ha d’incloure, com a mínim, el moment d'inici i finalització de la jornada diària realitzada (això inclou guàrdies / disponibilitats).


3r Congrés del S.I. CCOO Serveis de les Comarques Gironines

19/03/21 LLORET DE MAR (Teatre Municipal) #3rCongrésCCOOServeisTarragona #LaForçaDelsServeis #LaForçaDelsTreballs @ccoogirona @ccoocatalunya


CCOO guanya una altra demanda contra ICAR que obliga l´empresa a reconèixer la seva relació laboral i els drets dels seus treballadors ara a Catalunya

La important tasca del Gabinet Jurídic de CCOO i la persistència de les treballadores i treballadors de l'empresa ICAR han aconseguit que es reconeguin els seus drets. La sentència posa en evidència la necessitat d'una regulació coherent en les subcontractacions i les empreses multiservei i de la necessitat de donar resposta més àgil per part de l'autoritat laboral contra l'abús de les empreses.