RECONEIXEMENT DE DRETS - reclamació de complement per les pensions amb accés posterior al 01-01-2016

RECONEGUTS PER EUROPA ELS DRETS A COBRAR A ESPANYA PENSIONS SUPERIORS TANT PER MATERNITAT COM PER PATERNITAT

>> Tant el model com la cita prèvia de comprovació de documentació personalitzada a efectuar personalment al sindicat, cal demanar-la al correu electrònic (reclamatucincoporcientoya@gmail.com)


CCOO denuncia que AXA PARTNER presenta un ERO per acomiadar a 54 persones treballadores com a conseqüència de la incapacitat empresarial

AXA PARTNER (INTER PARTNER ASSISTANCE SERVEIS ESPANYA) empresa associada al Grup AXA ha iniciat el procés de negociació d’un ERO amb la representació dels treballadors on presenta l’extinció del contracte per a 54 persones treballadores (38 de Barcelona i 16 a Madrid), d’una plantilla de 807, al·legant causes organitzatives, tècniques i productives.


CCOO alerta sobre la situació de les persones ´rastrejadores´

La decisió de la Generalitat de donar per finalitzat el servei que tenía adjudicat Ferrovial, que tenia com a finalitat fer el seguiment dels contactes estrets de persones contagiades pel Covid-19, pot deixar a totes les persones treballadores d’aquest servei sense feina.


Entra en vigor el Reial Decret pel qual es regulen els plans d´igualtat i el seu registre

Avui dia 14 de Febrer, comença la vigència el RD 901/2020 de 13 d'octubre, pel qual es regulen els plans d'igualtat i el seu registre i es modifica el Reial Decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre retributiu i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.


Signat el Conveni de Restauració Col·lectiva

El passat 30 de desembre de 2020 CCOO Serveis signar el nou Conveni de Restauració Col·lectiva. Aquest acord suposa un marc d'estabilitat en un context inestable i un avanç en la millora de les condicions laborals de col·lectius molt afectats per la precarietat.


NOVETATS SEGURETAT SOCIAL 2021