CCOO a Makro Badalona convoca vaga el proper 22 de juny per reclamar la recuperació de drets laborals sostrets per imposició

L'empresa Makro, filial del grup alemany Metro AG, ha imposat la pèrdua de diversos drets laborals al conjunt de la plantilla de forma injustificada tot i tenint beneficis. CCOO amb el suport del conjunt de la plantilla està realitzant diverses mobilitzacions, arreu de l'estat, per denunciar la situació i exigir la negociació amb l'empresa que porti a recuperar els drets arrabassats en l'aplicació de la modificació de les condicions laborals que permet l'article 41 dels Estatuts dels treballadors arran de l'aplicació de la reforma laboral.

21-06-2018

VAGA a MAKRO BADALONA 22 de juny

Polígono Industrial Pomar de Dalt, Riera Montealegre, 2-12, 08916 Badalona, Barcelona


Assemblea d'afiliació i representativitat pel proper 10 de juliol

Principi d'acord en el Conveni de Comerç del Metall de Barcelona (2018-2019)

Dimarts dia 12 de juny de 2018 hem tingut una reunió de la comissió negociadora del conveni del comerç del metall de Barcelona i hem arribat a un principi d'acord, el qual s'haurà de ratificar per la nostra afiliació i representativitat.

- - - - - - -

El martes día 12 de junio de 2018 hemos tenido una reunión de la comisión negociadora del convenio del comercio del metal de Barcelona y hemos alcanzado un principio de acuerdo, el cual se tendrá que ratificar por nuestra afiliación y representatividad.

13-06-2018


UN DRET, NO UN PRIVILEGI! "Treball de qualitat, pensions dignes"

Campanya de CCOO de Catalunya en defensa del sistema públic de pensions

CCOO de Catalunya, secretaria de Treball i Economia, promou la campanya "Pel treball de qualitat i les pensions dignes" per fer-ne difusió en els centres de treball i entre les plantilles durant les properes 6 setmanes.
-----
CCOO de Catalunya, secretaría de Trabajo y Economía, promueve la campaña "Por el trabajo de calidad y las pensiones dignas" para hacer difusión en los centros de trabajo y entre las plantillas durante las próximas 6 semanas.

04-06-2018


Treballadores i treballadors del sector del COMERÇ

11.897 signatures VOLEM CONCILIAR TOT L'ANY!

CCOO hem registrat aquest matí a la Conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat la sol·licitud del canvi legislatiu de la Llei de Comerç de Catalunya, perquè el tanquin les tendes i els centres de treball a les 21.00 hores TOT L'ANY.

- - - - - -

CCOO hemos registrado esta mañana a la Conselleria d?Empresa i Coneixement de la Generalitat la solicitud del cambio legislativo de la Ley de Comercio de Catalunya, para que el cierre de las tiendas y centros de trabajo sea a las 21.00 horas TODO EL AÑO.


22-05-2018


Més de 11.000 signatures de treballadores i treballadors del sector del comerç avalen aquesta reivindicació

CCOO demana a la Generalitat i als Grups Parlamentaris el canvi de la Llei del Comerç de Catalunya per tancar tot l'any a les 21 hores

El proper dimarts 22 de maig, sobre les 11.30 hores, CCOO de Serveis de Catalunya lliurarà al Registre de la Generalitat de Via Laietana, 14, Barcelona, les més de 11.000 signatures de les treballadores i treballadors del comerç que el sindicat ha recollit per reclamar el canvi en la Llei d'horaris de Catalunya perquè estableixi el tancament de l'horari comercial a les 21 hores tot l'any.

18-05-2018

#22maig a les 11.30 hores es lliuraran les més de 11.000 signatures al Registre de la Generalitat de Via Laietana, 14.


1 de Maig de 2018. Ara ens toca a nosaltres!

02-05-2018