Personal Fix Discontinu: seguim lluitant!

Des de CCOO SERVEIS us vam informar fa uns dies que no s'havien realitzat la major part de crides dels fixos discontinus del sector en els menjadors escolars.


CCOO hem signat a ARCASA el protocol contra l´assetjament sexual i per raó de sexe

Des de la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya celebrem haver impulsat i signat aquest protocol contra l'assetjament sexual. No només suposa una millora sobre l'anterior protocol al separar l'assetjament moral i el sexual, sinó que a més recull la necessitat de crear ambients de treball adequats i amb la clara intenció d'establir i defensar tolerància zero davant de possibles casos.


Conveni de Supermercats de Catalunya

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJ) declara legals les limitacions a la contractació a través d´ETT del Conveni Supermercats Cat.

El passat 13 d'octubre se'ns ha notificat la sentència amb data de 30 de setembre.

Des de CCOO valorem de manera molt positiva aquesta sentència ja que consoliden, confirmen i permeten aquelles clàusules que intenten tallar la precarietat laboral derivada de la temporalitat injustificada dels convenis col·lectius negociats i acordats pels agents socials.


Aprovats dos reglaments sobre igualtat. CCOO fa una crida a les empreses per començar a negociar

El 13 d'octubre s'han aprovat en el Consell de Ministres dos reglaments per garantir la igualtat retributiva entre homes i dones i elaborar i registrar els plans d'igualtat, que completen la Llei Orgànica d'igualtat i el RDL 6/2019. Aquests reglaments van ser negociats i signats al 30 de juliol per les ministres de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, i Igualtat, Irene Montero, la secretària d'Acció Sindical de CCOO, Mari Cruz Vicent, i la vicesecretària d'UGT.


Del 13 al 15 d´octubre es passarà el preacord a tota la plantilla per a la seva ratificació

S´arriba a un preacord en l´ERO presentat per Selecta (vending) pel que ha quedat suspesa la vaga prevista a partir d´avui

vending vaga huelga acuerdo acord ERE ERO

- - - - -

Se llega a un preacuerdo en el ERE presentado por Selecta (vending) por lo que ha quedado suspendida la huelga prevista realizar a partir de hoy


Davant l´immobilisme de l´empresa amb l´ERO es convoca vaga indefinida a partir del proper 13 d´octubre

Convocada vaga indefinida a Selecta (Vending) que pretén acomiadar a 347 treballadors

Després de les diferents solucions plantejades per la representació dels treballadors i treballadores als darrers dies, l’empresa SELECTA manté la seva pretensió d’acomiadar entre 297 i 347 treballadors dels diferents centres que té arreu de l'estat, no deixant altre sortida que la mobilització i la vaga convocada a partir del proper 13 d'octubre.