CONVENI NOTARIES CATALUNYA

Taules salarials definitives pel 2006 a notaries

El passat 29 de gener es va reunir la Comissió Paritària del Conveni per prendre l’acord de fixar les taules salarials definitives de l’any 2006, un cop revisat l’IPC real, tal i com indica el Conveni en el seu article 19.9, i que en el comunicat us detallem.


Constituïda la taula negociadora del IV conveni col·lectiu de telemàrqueting

Des de COMFIA-CCOO apostem en aquest conveni per la creació d'una veritable carrera professional, per una major estabilitat en l'ocupació i per millorar en salut laboral.


Conectamos – Número 9 - febrer 2007

El "Conectamos" núm.9 per les TIC també en català

El butlletí sectorial de les TIC de COMFIA-CCOO "Conectamos", d'àmbit de tot el territori de l'estat espanyol. El butlletí en català. (PDF 200 Kb) El butlletí en castellà. (PDF 200 Kb)


Signat el protocol de fusió entre Reddis i Matt

El passat dilluns 29 de gener, a les 12 hores i en la seu social de Reddismatt a Tarragona, es va procedir a la signatura del protocol de fusió entre les nostres entitats Reddis i Matt, representades pel president de la mútua, Sr. Artal, els gerents d'ambdues entitats, Sr. Nogués i Sr. Puig, i els representants de les dues centrals sindicals amb més representació en l'empresa. L'acte va comptar a més amb la presència dels mitjans de comunicació.


CCOO obté els 5 representants en les eleccions sindicals a IBERMÀTICA

En les eleccions sindicals celebrades a IBERMÀTICA S.A., empresa del sector de les consultores, COMFIA-CCOO ha repetit resultats per segon cop al aconseguir els 5 representants escollits.


CCOO guanya per quart cop les elecions sindicals a CCS (Centre de Càlcul de Sabadell)

Una vegada més, i ja és la quarta, els treballadors de CCS estan representats per un Comitè d’Empresa íntegre de COMFIA-CCOO de tretze membres.