COMISSIÓ DE MÚTUES DE CATALUNYA

Nova reunió de treball

El passat dia 15 de setembre es va celebrar a la Direcció Provincial de Barcelona de la Fraternitat la reunió de la Comissió de Mútues de COMFIA-CCOO Catalunya.


BANCA - Barcelona

Setmana de la MERCÈ'04

Veure el comunicat complert en PDF Us recordem que l’horari de la Setmana de la Mercè és de 9 a 13 h per a tota la plantilla i de 9 a 12.30 h l’horari d’atenció al públic. Us adjuntem el cartell amb l’horari d’atenció al públic per si us fa servei.


GRUP PAU I SOLIDARITAT

Pau i Solidaritat per a tots els immigrants

Avui a Catalunya més de 200.000 persones viuen en una situació irregular. Veure comunicat en pdf SETEMBRE 2004


Per a Catalunya 2004-2005

IV Conveni Col·lectiu Autonòmic de Catalunya d'Empreses de Treball Temporal

El present Conveni Col·lectiu regula les relacions de treball entre les Empreses de Treball Temporal i el seu personal depenent, en l’àmbit de Catalunya, tant si executa les seves funcions de forma directa a l’empresa de treball temporal com si els presta a una empresa usuària.


OODD Catalunya

CCOO signa un principi d’acord del Conveni d’Oficines i Despatxos de Catalunya

COMFIA-CCOO valora molt positivament aquest principi d’acord especialment perquè recupera la clàusula de revisió salarial, assegurant així el poder adquisitiu i també perquè inclou el plus per treball nocturn, així com una adequació de les categories professionals que donen resposta a noves realitats cada cop més presents en les activitats del sector.


Conveni d’Assegurances

CCOO signa un principi d'acord del Conveni Col·lectiu

Comunicat núm. 6 - 27 de juliol de 2004 CCOO signa un principi d'acord del Conveni Col•lectiu del Sector d'Entitats d'Assegurances i Mútues d'Accidents de Treball i Malalties Professionals.