Archivado en Negociacion Colectiva, Salario, Empleo, Condiciones de trabajo, Comunicados convenio

La nostra prioritat: un conveni just per la Restauració Col·lectiva


El passat 1 de juny del 2022, la taula de negociació del nostre conveni va tornar a reunir-se.

- - - - - - -

Nuestra prioridad: un convenio justo para la Restauración Colectiva

El pasado 1 de junio de 2022, la mesa de negociación de nuestro convenio volvió a reunirse.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,

Si bé la nostra pretensió era tancar la regulació dels fixos discontinus, això va ser impossible per l'actitud i les propostes de la patronal.

Aquestes propostes són inassumibles per part del nostre sindicat, ja que, considerem una reculada en els nostres drets laborals i un allunyament total al que recull la nova reforma laboral.

Esperem que hi hagi un canvi d'actitud en reunions futures.

A la darrera reunió esperàvem una proposta per part de la patronal de pujada salarial. Aquesta no va arribar a ésser presentada. La pujada salarial és un pilar fonamental per a la signatura de conveni.

Portem anys amb els salaris congelats i a això cal sumar la pujada imparable de l'IPC, cosa que ens encareix la cistella de la compra, els lloguers, l’energia… Des de CCOO seguirem barallant perquè la pujada sigui acord amb la realitat actual.

El proper dia 15 de juny, tindrem la propera reunió de la taula de conveni. Esperem que aquesta sigui més fructífera i puguem tancar aquestes qüestions i anar avançant per tenir un conveni a l'alçada del sector i de les seves persones treballadores.

 

CONTINUA LA NEGOCIACIÓ DEL CONVENI DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA.

SEGUIREM INFORMANT

 

Nuestra prioridad: un convenio justo para la Restauración Colectiva

 

El pasado 1 de junio de 2022, la mesa de negociación de nuestro convenio volvió a reunirse.

Si bien nuestra pretensión era cerrar la regulación de los fijos discontinuos, esto fue imposible debido a la actitud y las propuestas de la patronal.

Estas propuestas son inasumibles por parte de nuestro sindicato, ya que, consideremos un retroceso en nuestros derechos laborales y un alejamiento total a lo recogido en la nueva reforma laboral.

Esperemos que haya un cambio de actitud en futuras reuniones.

En la última reunión esperábamos una propuesta por parte de la patronal de subida salarial. Esta no llegó a ser presentada. La subida salarial es un pilar fundamental para la firma de convenio.

Llevamos años con los salarios congelados y a esto hay que sumar la subida imparable del IPC, lo que nos encarece la cesta de la compra, los alquileres, la energía… Desde CCOO seguiremos peleando para que la subida sea acorde con la realidad actual.

El próximo día 15 de junio, tendremos la próxima reunión de la mesa de convenio. Esperemos que esta sea más fructífera y podamos cerrar estas cuestiones e ir avanzando para tener un convenio a la altura del sector y de sus personas trabajadoras.

CONTINÚA LA NEGOCIACIÓN DEL CONVENIO DE RESTAURACIÓN COLECTIVA.

SEGUIREMOS INFORMANDO.