Archivado en Huelga, Convocatorias

CCOO convoca mobilitzacions a H&M


Després de diversos mesos de reunions de la taula de diàleg on la part social CCOO i UGT hem traslladat a l'empresa els problemes existents a l'empresa i que requerien una solució per part de l'empresa.

- - - - -

CCOO convoca movilizaciones en H&M

Tras varios meses de reuniones de la mesa de diálogo en la cual la parte social CCOO y UGT hemos trasladado a la empresa los problemas existentes en la empresa y, que requerían una solución por parte de la empresa.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,

Durant aquests mesos hem plantejat a l'empresa la importància de substituir aquelles persones que es troben de baixa, en excedència, etc., que a la pràctica fa que a les botigues hi hagi molt poca plantilla creant una sobrecàrrega de treball, que repercuteix a les plantilles que estan en actiu que ja no poden suportar, sobretot de cara a l'augment de feina que vindrà amb l'arribada de les rebaixes.

Així mateix, després de la situació econòmica que hi ha provocada per l'alça de preus, hem plantejat a l'empresa la millora de les condicions salarials i laborals de la plantilla, mitjançant la creació de sistemes d'incentius i que no s'apliqui la clàusula de compensació i absorció, entre altres qüestions. Com amb la situació anterior després d'aquests mesos, l'empresa no ha atès les nostres peticions.

Per tot això, UGT i CCOO hem planificat una escalada conjunta de mobilitzacions: aturades parcials i vagues de manera escalonada.

20 Juny aturades parcials, de 11:00 a 13:00 ia la tarda de 20:30 a 22:30

22 Juny vaga de 24 hores

26 Juny vaga de 24 hores

La plantilla de H&M mereix una millora de les condicions laborals i salarials, per la qual cosa us demanem que us sumeu a les aturades i vagues convocades.

 

CCOO convoca movilizaciones en H&M

Tras varios meses de reuniones de la mesa de diálogo en la cual la parte social CCOO y UGT hemos trasladado a la empresa los problemas existentes en la empresa y, que requerían una solución por parte de la empresa.

Durante estos meses le hemos planteado a la empresa la importancia de sustituir a aquellas personas que se encuentran de baja, en excedencia, etc., que en la práctica hace que en las tiendas haya muy poca plantilla creando una sobrecarga de trabajo, la cual repercute en las plantillas que están en activo que ya no pueden soportar, sobre todo de cara al aumento de trabajo que va a venir con la llegada de las rebajas.

 

Así mismo, tras la situación económica que hay provocada por el alza de precios, hemos planteado a la empresa la mejora de la condiciones salariales y laborales de la plantilla, a través de la creación de sistemas de incentivos y que no se aplique la clausula de compensación y absorción, entre otras cuestiones. Al igual que con la situación anterior tras estos meses, la empresa no ha atendido nuestras peticiones.

 

Por todo ello, UGT y CCOO hemos planificado una escalada conjunta de movilizaciones: paros parciales y huelgas de forma escalonada.

 

20 Junio paros parciales, de 11:00 a 13:00 y por la tarde de 20:30 a 22:30

22 Junio huelga de 24 horas

26 Junio huelga de 24 horas

 

La plantilla de H&M merece una mejora de las condiciones laborales y salariales, por lo que os pedimos que os suméis a los paros y huelgas convocadas.


MOBILITZACIONS:

20 Juny aturades parcials, de 11:00 a 13:00 ia la tarda de 20:30 a 22:30

22 Juny vaga de 24 hores

26 Juny vaga de 24 hores