Archivado en Campañas, Negociacion Colectiva, Beneficios Sociales

Treballadors i treballadores de Mediació en Assegurances

ENQUESTA INFORMATIVA

>>del 3 d'octubre fins al 3 de novembre<< En proper comunicat: EL RESULTAT DE L'ENQUESTA. Per conéixer millor la realitat laboral del sector i millorar en el Conveni Col·lectiu les condicions laborals.
> L'ENQUESTA amb la carta de presentació - en PDF
(per entregar o fer arribar per fax 93 310 71 17 a l'agrupació d'assegurances COMFIA Catalunya abans del 3 de novembre)


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Al gener del 2006 s’ha d’obrir de nou la Mesa de Negociació del Conveni de Mediació on els representants sindicals hem de millorar en el Conveni Col•lectiu les condicions laborals dels treballadors i treballadores de Mediació.

Per tal d’assolir aquestes millores es per el que us fem arribar aquesta enquesta, per tenir una eina que ens permeti un major coneixement de la realitat laboral del nostre sector. A més ens ha de permetre poder fixar els criteris de negociació més adequats i prioritaris per les necessitats dels treballador i treballadores de mediació.

La data límit de recollida de dades de la enquesta serà el dia 3 de novembre 2005. Es pot fer arribar a l’agrupació per fax al 93 310 71 17.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es