Archivado en Comunicados, Empleo, Huelga, Reforma Laboral, ERE, Convocatorias

Concentracions a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona i fins a quinze ciutats d´arreu de l´estat

CCOO convoca concentracions pel proper 17 de maig en defensa dels llocs de treball a BBVA

El dia 6 de maig va començar el procés formal de les negociacions de l’Acomiadament Col·lectiu de 3.800 persones a BBVA

- - - - -

CCOO convoca concentraciones para el próximo 17 de mayo en defensa de los puestos de trabajo a BBVA

El día 6 de mayo comenzó el proceso formal de las negociaciones del Despido Colectivo de 3.800 personas en BBVA.


pdf print pmail

Tant pel nombre esgarrifós d’afectacions com les vergonyoses condicions de sortida ofertes pel banc, fan presagiar una negociació molt dura i complicada; és per això, que la representació sindical formada per CCOO i la majoria de la RLT, de forma unitària, hem convocat la primera de les múltiples mobilitzacions de la plantilla que es produiran al llarg d’aquest mes de maig. . El passat 1 de Maig i el passat dilluns 10 de maig ja varen començar les accions de rebuig a l’ERO salvatge i indecent al BBVA amb les diferents concentracions arreu de l’estat, on es van mobilitzar prop de 6.000 persones, destacant la de Barcelona que va comptar amb 1.700 persones.

No descartem cap altre tipus d’accions més contundents, en cas que l’empresa segueixi mantenint aquesta actitud irrespectuosa amb la plantilla, tan allunyada d’una voluntat negociadora.

Les concentracions es convoquen el dilluns, 17 de maig, a les 18: 00h, a les quinze ciutats, entre les que relacionem de Catalunya i adreces:

Barcelona: Pl. Antoni Maura, 6

Girona: Pl Marquès de Camps, 6

Lleida: Rambla Ferran, 30

Tarragona: Rambla Nova, 58-60

Totes les Confederacions Territorials de CCOO i la pròpia Federació de Serveis de CCOO donaran suport a aquestes concentracions.

Concentraciones en Barcelona, Girona, Lleida y Tarragona y hasta quince ciudades de todo el estado

- - - - - -

CCOO convoca concentraciones para el próximo 17 de mayo en defensa de los puestos de trabajo a BBVA

El día 6 de mayo comenzó el proceso formal de las negociaciones del Despido Colectivo de 3.800 personas en BBVA.

Tanto por el número escalofriante de afectaciones como las vergonzosas condiciones de salida ofertes por el banco, hacen presagiar una negociación muy dura y complicada; es por ello, que la representación sindical formada por CCOO y la mayoría de la RPT, de forma unitaria, hemos

convocado la primera de las múltiples movilizaciones de la plantilla que se producirán a lo largo de este mes de mayo. . El pasado 1 de Mayo y el pasado lunes 10 de mayo ya empezaron las acciones de rechazo al ERE salvaje e indecente al BBVA con las diferentes concentraciones en todo el estado, donde se movilizaron cerca de 6.000 personas, destacando la de Barcelona que contó con 1.700 personas.

No descartamos ningún otro tipo de acciones más contundentes, en caso de que la empresa siga manteniendo esta actitud irrespetuosa con la plantilla, tan alejada de una voluntad negociadora.

Las concentraciones se convocan el lunes, 17 de mayo, a las 18: 00h, a las quince ciudades, entre las que relacionamos de Catalunya y direcciones:

Barcelona: Pl. Antoni Maura, 6

Girona: Pl Marqués de Campos, 6

Lleida: Rambla Ferran, 30

Tarragona: Rambla Nova, 58-60

Todas las Confederaciones Territoriales de CCOO y la propia Federación de Servicios de CCOO apoyarán a estas concentraciones.

CCOO Serveis Catalunya

Dilluns 10 de maig.- MÉS DE 6.000 PERSONES EN DEFENSA DELS 3.800 LLOCS DE TREBALL

CCOO BBVA: Rotund èxit de les mobilitzacions de la plantilla de BBVA a 15 ciutats d´Espanya

17 de mayo, a las 18:00h:

Barcelona: Pl. Antoni Maura, 6 - Girona: Pl Marqués de Campos, 6 - Lleida: Rambla Ferran, 30 - Tarragona: Rambla Nova, 58-60


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es