Archivado en Comunicados, Empleo, Huelga, Reforma Laboral, ERE, Convocatorias

H&M presenta la seva proposta i CCOO respon amb mobilitzacions

#NOalERO a H&M injust i desproporcionat -  a Girona, a Lleida  

H&M, NO a l’ERO. NO als ACOMIADAMENTS  #ERE #ERO, a Barcelona, a Tarragona

 

En la reunió negociadora de l'ERO, H&M ha realitzat propostes insuficients. CCOO insisteix que no existeixen causes que justifiquin un nombre tan elevat d'acomiadaments.

- - - - -

H&M presenta su propuesta y CCOO responde con movilizaciones

En la reunión negociadora del ERE, H&M ha realizado propuestas insuficientes. CCOO insiste en que no existen causas que justifiquen un número tan elevado de despidos.


pdf print pmail

En la tercera reunió de la taula de negociació de l'ERE en H&M, 6 de maig, l'empresa ha presentat la seva proposta:

No afectació a majors de 50 anys

Adscripció voluntària limitada

Oferta de vacants a temps parcial

En matèria d'indemnització, no plantegen una quantia però seguiran els paràmetres d'altres processos que s'han produït anteriorment en l'empresa.

CCOO analitzarà amb detall les vacants que ha plantejat l'empresa, però en una primera revisió observem que s'ofereixen vacants en botigues afectades per acomiadaments, qüestió que ens sembla incoherent i que reafirma la nostra posició que les causes al·legades per l'empresa segueixen sense justificar els acomiadaments plantejats, així com el nombre tan elevat de botigues que es volen tancar.

CCOO, com a sindicat majoritari a H&M, ha reiterat la seva negativa a admetre que H&M utilitzi aquests processos per precarizar les condicions laborals i es passi a l'ocupació “low cost” i que la transició digital es faci a costa de les persones. Per això, la seva posició va a ser frontal davant aquestes pretensions i actuarà des d'una triple estratègia: de negociació, de comunicació i de mobilització.

Per tot això, CCOO i UGT han planificat una escalada conjunta de mobilitzacions en paral·lel al procés de negociació, que finalitzarà el diumenge 23 de maig, incloent concentracions, aturs parcials i vagues de forma escalonada.

- - - - -

H&M presenta su propuesta y CCOO responde con movilizaciones

En la reunión negociadora del ERE, H&M ha realizado propuestas insuficientes. CCOO insiste en que no existen causas que justifiquen un número tan elevado de despidos.

En la tercera reunión de la mesa de negociación del ERE en H&M, 6 de mayo, la empresa ha presentado su propuesta:

No afectación a mayores de 50 años

Adscripción voluntaria limitada

Oferta de vacantes a tiempo parcial

En materia de indemnización, no plantean una cuantía pero seguirán los parámetros de otros procesos que se han producido anteriormente en la empresa.

CCOO analizará con detalle las vacantes que ha planteado la empresa, pero en una primera revisión observamos que se ofrecen vacantes en tiendas afectadas por despidos, cuestión que nos parece incoherente y que reafirma nuestra posición de que las causas alegadas por la empresa siguen sin justificar los despidos planteados, así como el número tan elevado de tiendas que se van a cerrar.

CCOO, como sindicato mayoritario en H&M, ha reiterado su negativa a admitir que H&M utilice estos procesos para precarizar las condiciones laborales y se pase al empleo “low cost” y que la transición digital se haga a costa de las personas. Por ello, su posición va a ser frontal ante estas pretensiones y actuará desde una triple estrategia: de negociación, de comunicación y de movilización.

Por todo ello, CCOO y UGT han planificado una escalada conjunta de movilizaciones en paralelo al proceso de negociación, que finalizará el domingo 23 de mayo, incluyendo concentraciones, paros parciales y huelgas de forma escalonada.

CCOO Servicios

Convocatòries:

Concentracions arreu de l’estat el 6, 7 i 8 de maig

Aturades parcials de 2 hores per torn del proper divendres 14 de maig, 
Vaga de 24 hores pel dimecres 19 i el divendres 21 de maig.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es