Archivado en Comunicats, Condicions de Treball

CCOO exigeix risc zero per a la plantilla de grup Banc Sabadell

Oficines amb 1, 2 i 3 empleats

CCOO hem plantejat a la Direcció la creació d'una normativa específica per a oficines d'un o dos empleats, oficines en les que resulta gairebé impossible el compliment de la normativa de seguretat i operativa.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Oficines d'1 empleat/da

14

Oficines de 2 empleats/des

278

Oficines de 3 empleats/des

579


Amb la decisió de la Direcció de tenir oficines d'un, dos i tres treballadors, el banc sembla que pretén estalviar en costos laborals a base d'incrementar de manera irresponsable el risc que suposa per a la plantilla.

El banc no supleix les baixes ni les vacances, mentrestant, augmenta la càrrega de treball de forma alarmant. Tot això sumat a la pressió comercial i al temor de possibles sancions, fan que molts incompleixin la normativa de seguretat i operativa.

Per això, els delegats i les delegades de prevenció i salut laboral de CCOO hem presentat a la Direcció una proposta per a la creació d'una normativa específica de la situació que actualment genera més riscos: oficines d'un, dos i tres treballadors/es.

La nostra proposta (accedeix aquí) vol donar solucions reals a aquesta problemàtica, es tracta que qualsevol treballador sàpiga com actuar en un centre d'aquestes característiques sense posar en risc la seva salut ni el seu treball.

 

Recorda la importància que té el compliment de la normativa interna. Com sempre, si tens qualsevol consulta pots dirigir-te al teu delegat/da de CCOO de confiança o bé al correu ccoogbs@bancsabadell.com

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es