Archivado en Comunicats, Comunicats conveni

Conveni del comerç del tèxtil de Barcelona

CCOO reivindica millores salarials i socials

El passat dia 17 de maig de 2016, va tenir lloc una reunió de la comissió negociadora del conveni del comerç del tèxtil de Barcelona a la seu de CCOO.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

En primer lloc, CCOO aportem un document del Departament de Treball en el qual s'acredita que representem al 55,108% dels delegats i de les delegades del sector i la UGT al 40,248%, no havent-hi més sindicats amb representativitat suficient per a negociar aquest conveni.

En segon lloc, la patronal va contestar a la plataforma reivindicativa que presentem els dos sindicats. D'inici no assumeixen cap de les propostes que els hem presentat i ens plantegen:
  • Un conveni d'entre 2 i 3 anys.
  • Increments salarials entre el 0,5% i el 0,6%.
  • Manteniment del text del conveni.
Des de CCOO hem manifestat que els treballadors i les treballadores del sector volem millorar aspectes socials del conveni col·lectiu (jornada, permisos retribuïts, etc.), a més del salari, i que a més, els increments salarials que ens plantegen són insuficients.

Per a la propera reunió, que tindrà lloc el proper 14 de juny de 2016, intentarem presentar un nou document que detalli les nostres prioritats per al futur conveni.

CCOO pretén que el nou conveni sigui un conveni d'avanç que dignifiqui les condicions de treball del sector.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es