Convocada vaga pels 12 i 13 de setembre arreu de l´estat

CCOO es mobilitza davant perfumeries Douglas per denunciar les dràstiques retallades en els drets laborals


Les accions que ha iniciat CCOO arreu de l’estat, són per fer front a les modificacions de condicions laborals que vol aplicar l'empresa. Entre les mesures anunciades, Douglas pretén modificar l'actual sistema de torns i horaris, incloent la generalització de torns partits, sense tenir en compte la conciliació de la vida personal i familiar.

VAGA DOUGLAS ACUDEIX!pdf
print
pmail

A més, l'empresa vol eliminar el sistema de descans setmanal que gaudeix la plantilla actualment i obligar a tots els treballadors i treballadores a treballar diumenges i festius.

D'altra banda, a fi de reduir despeses de personal, la direcció de Douglas pretén modificar el sistema de retribució variable, la qual cosa comportarà una reducció en el cobrament de l'incentiu, així com baixar el salari a un col·lectiu de treballadors i treballadores en funció de l'aplicació d'unes bandes salarials en relació a les vendes de cada tenda.

Des de CCOO fem una crida a tota la plantilla perquè secundi les diverses accions i mobilitzacions per fer front a la pretensió de l'empresa d'aplicar aquestes mesures tan lesives.

A més, CCOO vol recordar que la plantilla de l'empresa ve patint duríssimes mesures durant els últims anys i posar de manifest que la solució a la situació de l'empresa no està en retallar drets a les persones que treballen en ella.

CCOO Serveis Catalunya