Archivado en Comunicats

IMMORAL!

Comunicat Conjunt

En el dia d'ahir la Gerència de BMN ens va transmetre el seu Pla de Negoci per als propers anys. En ell s'inclouen mesures Conjunturals i Estructurals: Un nou Expedient de Regulació d'Ocupació inacceptable i que atempta directament contra tots els treballadors i treballadores de BMN i una adaptació al Conveni Col·lectiu per a la plantilla que quedi després de la brutal i desproporcionada Extinció de Contractes proposada (650 persones).


Este artículo se publicó originalmente en bmn (Sección Sindical Estatal Grupo BMN) ,


pdf print pmail

En el dia d'ahir la Gerència de BMN ens va transmetre el seu Pla de Negoci per als propers anys. En ell s'inclouen mesures Conjunturals i Estructurals: Un nou  Expedient de Regulació d'Ocupació inacceptable i que atempta directament contra tots els treballadors i treballadores de BMN i una adaptació al Conveni Col·lectiu per a la plantilla que quedi després de la brutal i desproporcionada Extinció de Contractes proposada (650 persones).

La Direcció intenta aprofitar-se de la Reforma Laboral aprovada pel Govern per aplicar-la de la manera més restrictiva possible i sense voler assumir els compromisos en matèria d'ocupació que tant en el recent Conveni Col·lectiu com els Acords vigents en BMN plantegen.

La Totalitat de la Representació Laboral ha deixat clar que la proposta:

  • Respon amb mesures irreversibles, acomiadaments i derogació de totes les condicions socials, a necessitats de sanejament i capitalització oportunistes dels “mercats”.
  • Càrrega i posa el pes de la reestructuració principalment en un ajust d'ocupació, abaratint les condicions de sortida fins a límits inacceptables.
  • Pretén posar el marc de negociació, com a conseqüència d'una interpretació radical de la recent Reforma Laboral, en un nivell de sortida que radicalitza necessàriament les respostes de la part social.

Exigim la volta a un clima i un marc de negociació on les propostes i les  solucions es caracteritzin per la prudència i la racionalitat que la situació requereix,


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es