Archivado en Comunicats

CC.OO. REBUTJA AMB FERMESA LA PROPOSTA DE LA PATRONAL D'AVUI

Secció Sindical Estatal Grup BMN

Us adjuntem la proposta de la patronal que ens ha fet arribar a la Mesa de Negociació oficial reunida avui a Madrid. Una proposta que ha estat rebutjada enèrgicament per CCOO i tota la representació laboral allí present.


Este artículo se publicó originalmente en bmn (Sección Sindical Estatal Grupo BMN) ,


pdf print pmail

Us adjuntem la proposta de la patronal  que ens ha fet arribar a la Mesa de Negociació oficial reunida avui a Madrid. Una proposta que ha estat rebutjada enèrgicament per CCOO i tota la representació laboral allí present.

Un document inacceptable, pel qual la Direcció intenta aprofitar-se de la Reforma Laboral aprovada pel Govern per repercutir-la exclusivament sobre les espatlles de la plantilla de BMN.

  • Desproporcionada per abordar els requisits legislatius que en matèria financera d'acomodació de balanços ha decretat el govern.
  • Respon amb mesures eminentment estructurals, extincions de contracte i rebaixa substancial de condicions, a necessitats de sanejament i capitalització conjunturals, dotació de provisions i capital.
  • Carrega i posa el pes de la reestructuració principalment en un ajust d'ocupació, abaratint les condicions de sortida fins a límits que no es poden acceptar.
  • En definitiva, com a conseqüència d'una interpretació radical de la recentment aprovada per decret reforma laboral, pretén posar el marc de negociació en un nivell de sortida que pot córrer el risc de radicalitzar les respostes de la part social.
  • D'acord amb el que hem manifestat tots els sindicats en la reunió, des de Comfia-CCOO vam valorar molt negativament i rebutgem la proposta de l'empresa.
  • Comfia-CCOO exigim que tornem a un clima i un marc de negociació on les propostes i les solucions es caracteritzin per la mesura, la prudència i la racionalitat que la situació requereix, i on, tal com vam acordar en l'anterior procés de fusió de BMN i s'ha certificat en el recentment signat conveni sectorial, els processos de reestructuració que fossin necessaris, estiguin justificats, i demostrades les causes; garanteixin la viabilitat i estabilitat futura de l'entitat i dels llocs de treball, i es materialitzin aquests processos de manera negociada i consensuada, prioritzant les mesures voluntàries no traumàtiques, les mesures de flexibilitat interna i minimitzant la pèrdua d'ocupació.

La negociació agafa un nou rumb, en la qual CCOO ens mantindrem fidels als nostres principis bàsics perquè aquesta reestructuració es basi en l'aplicació de mesures no traumàtiques, actuant les parts amb la coresponsabilitat que se'ns exigeix.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es