Archivado en Comunicados, Campañas, Prevision Social, Beneficios Sociales

VÍDEO ponència Carlos Bravo 15/03/17 i Gaceta Sindical 03/17

Les pensions i la protecció social - CCOO davant diàleg social

Les pensions SÍ són sostenibles
Las pensiones SÍ son sostenibles
>> Gaceta Sindical Pensions 03/17

PENSIONS - PROTECCIÓ SOCIAL - CARLOS BRAVO "Present i futur del sistema de pensions" 
PENSIONES - PROTECCIÓN SOCIAL - CARLOS BRAVO "Present i futur del sistema de pensions"



Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , s.financer (Sector Financer CCOO Serveis Catalunya) , serveistecnics (Agrupació Serveis Tècnics Catalunya) , s.Comerç (Sectorial de Comerç CCOO Serveis Catalunya) , s.hostaleria (Sectorial d'Hostaleria CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail


EL DIÀLEG SOCIAL
LES PENSIONS I LA PROTECCIÓ SOCIAL

Les pensions
són sostenibles

Gaceta Sindical amb les propostes que CCOO ha traslladat al Govern, partits polítics i taula de diàleg social per augmentar els ingressos del sistema públic de pensions. Unes mesures que, en cas que es dugui a terme, permetrien abordar els reptes als quals s'enfronta el sistema, com a conseqüència de la destrucció d'ocupació i l'envelliment de la població, a més de garantir la sostenibilitat i la revaloració de les pensions.


Las pensiones
son sostenibles

Gaceta Sindical con las propuestas que CCOO ha trasladado al Gobierno, partidos políticos y mesa de diálogo social para aumentar los ingresos del sistema público de pensiones. Unas medidas que, de llevarse a cabo, permitirían abordar los retos a los que se enfrenta el sistema, como consecuencia de la destrucción de empleo y el envejecimiento de la población, además de garantizar la sostenibilidad y la revalorización de las pensiones.



PENSIONS -
PROTECCIÓ SOCIAL
CARLOS BRAVO "Present i futur del sistema de pensions"

Secretario Protección Social y Políticas Públicas de la CS CCOO @carlosbravofdez
Ponència de Carlos Bravo el 15 de març de 2017 dins el 2n Congrés de la Federació de Serveis CCOO Catalunya. Una aportació tècnica sindical que posa en valor a CCOO en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores en la situació laboral en que es trobin a llarg de la seva vida (treballant, en atur, de baixa, d'incapacitat, de jubilació...)



PENSIONES - 
PROTECCIÓN SOCIAL
CARLOS BRAVO "Present i futur del sistema de pensions"

Secretario Protección Social y Políticas Públicas de la CS CCOO @carlosbravofdez
Ponencia de Carlos Bravo el 15 de marzo de 2017 dentro del 2n Congrés de la Federació de Serveis CCOO Catalunya. Una aportación técnica sindical que pone en valor a CCOO en la defensa de los derechos de los trabajadores y trabajadoras en la situación laboral en que se encuentren a largo de su vida (trabajando, en paro, de baja, de incapacidad, de jubilación...)




Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es