Convocatoria de asamblea informativa

Archivado en Comunicados, Negociacion Colectiva, Medio ambiente

Supresión de aparcamiento en el centro corporativo de Sant Cugat B 30

Convocatoria de asamblea informativa


14 01 08 Para informar de esta cuestión y proponer posibles acciones, si se acuerdan,os convocamos a una asamblea que se realizará el martes, 15 de enero de 2008 a las 15 horas en las escaleras delante del restaurante SODEXHO ( Texto sólo en catalán )
pdf
print
pmail
CONVOCATORIA D'ASSEMBLEA INFORMATIVA
Supressió d'aparcaments del centre corporatiu de Sant Cugat


Després de la posta en marxa del nou pla d'actuació que l'empresa ha dissenyat per fer front a l'eliminació de 249 places d'aparcament com a conseqüència de les obres del nou edifici, veiem una vegada més que els problemes organitzatius d'aquesta empresa acaben caient sempre sobre les espatlles dels seus treballadors i treballadores.

Aquest pla d'actuació traspassa el problema a les direccions de les diferents àrees i, a més a més, recomana que a partir de les 17 hores no s'utilitzi la nova zona d'aparcament, que no deixa de ser un carrer i un pàrquing d'un centre comercial de l'altre costat de l'autopista. Cal que recordem que l'horari partit de conveni acaba justament a les 17 hores.

Des de CCOO pensem que la plantilla del Centre BancSabadell ja té prou problemes pel fet d'haver de desplaçar-se diàriament a un centre de treball allunyat de la seva residència com perquè també hagi de suportar els problemes afegits per qüestions organitzatives que l'empresa no ha sabut resoldre.

Per tant, demanem a l'empresa una vegada més que:

· posi un servei d'autocars que cobreixi les franges d'horaris d'entrada i de sortida de la feina des de Sabadell, Barcelona i Terrassa.
· ampliï i actualitzi el plus de transport.

Per tal d'informar d'aquestes qüestions i proposar possibles accions per portar a terme, si s'escau, us convoquem a una ASSEMBLEA que tindrà lloc el dimarts 15 de gener a les 15 hores a les escales de davant del restaurant SODEXHO.

Continuarem informant.


Sant Cugat, 14 de gener de 2008