Archivado en Comunicados, Divulgacion, Convocatorias

Aturades de cinc minuts a les portes dels centres de treball el 9 de març a les 12 hores en solidaritat amb Ucraïna

Avui, més que mai, és imprescindible mantenir presents els principis fundadors d’Europa: pau, democràcia i solidaritat

Paro de cinco minutos en las puertas de los centros de trabajo el 9 de marzo a las 12 horas en solidaridad con Ucraina

Es imprescindible mantener presentes los principios fundadores de Europa: paz, democracia y solidaridad


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,


pdf print pmail

CCOO i UGT reiterem la nostra condemna més enèrgica a la invasió russa d’Ucraïna. Aquest covard i il·legítim acte bèl·lic i la conseqüent guerra han de parar immediatament. Així mateix, expressem la nostra solidaritat amb la gent d’Ucraïna i especialment amb la seva classe treballadora, amb les víctimes al país i amb les i els treballadors ucraïnesos que resideixen a Espanya i que viuen amb dolor el drama de la guerra a la distància.

CCOO i UGT hem exigit que es prenguin totes les mesures necessàries perquè l’acció bèl·lica pari de manera urgent i les tropes russes es retirin del territori ucraïnès, que han ocupat violant la legalitat internacional, i es restitueixi la pau.

Fem, per tot això, una crida als i les treballadores de Catalunya que el DIMECRES 9 DE MARÇ es manifestin de manera silenciosa a l’entrada dels seus centres de treball de 12:00 a 12:05 hores, solidaritzant-nos així amb el poble de Ucraïna, demanant l’alto el foc i la immediata retirada de tropes russes del país.

Considerant que es tracta d'una qüestió d'aquesta envergadura, de coneixement ampli i amb un clima social de clara solidaritat, no es tracta d'una aturada amb convocatòria formal de vaga, sinó d'un gest amb convocatòria oberta la concreció de la qual no ha de tenir grans problemes amb les empreses, amb les quals si escau es pot contactar verbalment o remetent els enllaços i comunicat adjunts.

Paro de cinco minutos en las puertas de los centros de trabajo el 9 de marzo a las 12 horas en solidaridad con Ucraina

Es imprescindible mantener presentes los principios fundadores de Europa: paz, democracia y solidaridad

CCOO y UGT reiteramos nuestra más enérgica condena a la invasión rusa de Ucrania. Este cobarde e ilegítimo acto bélico y la consecuente guerra deben parar de inmediato. Asimismo, expresamos nuestra solidaridad con las gentes de Ucrania y especialmente con su clase trabajadora, con las víctimas en el país y con las y los trabajadores ucranianos que residen en España y que viven con dolor el drama de la guerra en la distancia.

CCOO y UGT hemos exigido que se tomen todas las medidas necesarias para que la acción bélica pare de manera urgente y las tropas rusas se retiren del territorio ucraniano, que han ocupado violando la legalidad internacional, y se restituya la paz.

Por ello, hacemos un llamamiento a los y las trabajadoras de España a que el próximo miércoles 9 de marzo se manifiesten de manera silenciosa en la entrada de sus centros de trabajo de 12:00 a 12:05 horas, solidarizándonos así con el pueblo de Ucrania, pidiendo el alto el fuego y la inmediata retirada de tropas rusas del país.

Considerando que se trata de una cuestión de esta envergadura, de amplio conocimiento y con un clima social de clara solidaridad, no se trata de un paro con convocatoria formal de huelga, sino de un gesto con convocatoria abierta cuya concreción no debe tener grandes problemas con las empresas, con las cuales en su caso se puede contactar verbalmente o remitiendo los enlaces y comunicado adjuntos.

CCOO Serveis Catalunya


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es