Archivado en Documentacio, socio economic

FEBRER 2004

COMFIA CCOO Catalunya realitza el 2n Congr茅s


Documents aprovats pel 2n CONGR脡S de la Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO de Catalunya
PORTADA - 脥NDEX En PDF (1 Mb) (Catal脿)

INFORME GENERAL En PDF (550 Kb) (Catal脿)

OBJECTIUS SINDICALS En PDF (350 Kb) (Catal脿)pdf
print
pmail


El 2n Congr茅s de COMFIA CCOO Catalunya s聮ha realitzat a Barcelona el 25 de febrer amb la participaci贸 de 220 delegats i delegades i amb l聮assist猫ncia de m茅s de 30 convidats. En el proc茅s congressual s聮han realitzat seixanta assemblees on han estat convocats els m茅s de 18.000 afiliats de COMFIA Catalunya, els quals representen el 15 % dels treballadors i treballadores dels sectors financers i administratius.

En el Congr茅s ha estat escollida la nova direcci贸 de la Federaci贸 i del seu Secretari general que ha estat reelegit en Carles Reitg Hern谩ndez en el seu segon mandat.

A nivell intern el Congr茅s ha servit en primer lloc per a valorar el treball dels darrers quatre anys aix铆 com el destacable creixement d聮afiliaci贸, un 40% m茅s que al 2000. Alhora el Congr茅s ha servit per refor莽ar l聮organitzaci贸 sectorial a fi d聮apropar el Sindicat a tots els treballadors que agrupa COMFIA CCOO (estalvi, banca, assegurances, telem脿rqueting, oficines i despatxos, noves tecnologies de la informaci贸, ett). Sectors on, de tots ells, COMFIA 茅s la primera for莽a sindical amb una representaci贸 del 46,22 % com a mitja de tota la representaci贸 sindical.

Barcelona, 25 de febrer de 2004