Archivado en Comunicados, Negociacion Colectiva, Salario

Pagament en funci贸 de Categoria Professional 4%

Acci贸 addicional per a personal en deslocalitzaci贸. (CATAL脕)


 pdf
print
pmail

Durant els mesos que va durar el proc茅s de negociaci贸 que primer va afectar a Cobraments i posteriorment a Citiphone el plantejament de reconeixement sobre el treball efectuat, el fam贸s multiplicador del 2聮3, aplicat als incentius i comissions per vendes dels 煤ltims dotze mesos tenia una clara finalitat. D'una banda, el reconeixement objectiu, immediat i quantificable del treball aportat, al marge de cap valoraci贸 de supervisi贸 que condicion茅s la suma a cobrar. Derivat del mateix, evitar la pol猫mica que suposaria la interpretaci贸 de cada rating tenint en compte la situaci贸 actual i que s贸n f脿cils d'imaginar.

 

Pensem en el seu moment, i es va demostrar encertat en la pr脿ctica, que aix貌 s'evitava amb el fam贸s 2聮3, al ser mesura directa de productivitat, incentiu de perman猫ncia i element molt m茅s lucratiu que diferencials d'IPC. No era unplantejament raonable, al nostre judici, renunciar a tot o part de 2.750.000聙 (resultat col路lectiu total) per aplicar el multiplicador, a canvi de 175.000聙 (novament la suma de tots) d'una hipot猫tica revisi贸 d'IPC.

Com saps, el nostre salari 茅s compensable i absorbible, 茅s a dir, legalment no hi ha obligaci贸 d'incrementar els salaris quan existeixen complements personals al marge del salari base. Recordar脿s que anualment la representaci贸 i la direcci贸 de la companyia acorden la no aplicaci贸 d'aquesta situaci贸. Donada la situaci贸 econ貌mica que diu tenir Citigroup, aquest risc tamb茅 pesava en l'escenari donat a la f贸rmula final.

Finalment, i atenent al clima de professionalitat prestada per les 脿rees afectades per aquesta inc貌moda situaci贸, es va plantejar recentment a la companyia la possibilitat de revisar aquest par脿metre, assumint l'abs猫ncia de Rating per acompliment.

Aquesta proposta va ser rebuda amb inter猫s i ha estat finalment acceptada pel que en la n貌mina de mar莽 tots els empleats de l'脿rea que prestin servei efectiu durant el mes rebran una quantitat lineal en funci贸 de la seva categoria professional, equivalent al 4% d'increment sobre salari base per 6 mesos.

Quantitats aplicables:

  • Auxiliars                222聙
  • Oficials de 2陋        290聙
  • Oficials de 1陋        298聙
  • Caps de 2陋            318聙

    Aquest import sumar脿 com SALARI FIX en la f贸rmula de sortida.