Archivado en Comunicats

S’INICIA EL PROCÉS D’EXTERNALITZACIÓ BMN PREVIST A L’ERO

SECCIÓ SINDICAL CCOO-GRUP BMN

La Direcció de RRHH de BMN ha comunicat avui a Madrid a la representació sindical l’inici en els propers dies del procés d’externalització d’unitats productives autònomes.


Este artículo se publicó originalmente en bmn (Sección Sindical Estatal Grupo BMN) ,


pdf print pmail

S’INICIA EL PROCÉS D’EXTERNALITZACIÓ BMN PREVIST A L’ERO

La Direcció de RRHH de BMN ha comunicat avui a Madrid a la representació sindical present a l’acte, l’inici en els propers dies del procés de negociació col•lectiva per tal d’assolir un acord de condicions laborals en el procés d’externalització d’unitats productives autònomes, segons es recull en les mesures adoptades per l’Acord Laboral de 28 de maig, per a un col•lectiu previst de 150 persones.

A la informació exposada ens han comunicat que les següents unitats estaran afectades pel perímetre d’externalització total o parcial:

Grup 1: Operacions, que inclou: Back Office, Cartera, Control i Qualitat de dades,  Estranger, Mitjans de Pagament, Oficis i Embargaments, Parafinancers, Serveis.
Grup 2: Central de Compres, Gestió Immobles, Logística, Seguretat, Serveis Generals.
Grup 3: Administració de Contenciós.
Grup 4: Servei d’Atenció al Client.
Grup 5: Administració Actius, Gestió Actius Adjudicats, Banca Assegurances.

L’inici d’aquest procés desbloquejarà les 55 sol•licituds encara pendents dels diferents programes de l’Acord Laboral (excedències, baixes incentivades voluntàries i mutu acord).

Seguirem informant.



Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es